Menu
Vrije tijd

Redactie TIP: Cultuur snuiven met Vriendinnen in hanzestad Zutphen

Zin om er samen 2 dagen tussenuit te gaan? Dan moet u zeker hanzestad Zutphen eens gaan ontdekken. Een super leuke stad met leuke winkeltjes, terrassen en schitterende gebouwen in het centrum en bijzondere musea om wat cultuur op te snuiven. Tijdens deze 2 dagen lekker de tijd met elkaar doorbrengen en in het hotel geniet u ook nog even van een heerlijk 3-gangen diner.

Culturele Citytrip

Wilt u samen even onbezorgd genieten? Dat kan in het 17-eeuwse pand ‘Huize van Kasteele’ in het hartje van Zutphen. Met de entree musea Zutphen kunt u tijdens uw verblijf samen een bezoek brengen aan meerdere musea. In de musea kunt de geschiedenis van Zutphen, speelgoed en kunst in Deventer bewonderen. Onder het genot van heerlijk ontbijt en 3-gangendiner kunt u gezellig bijpraten.

Comfortabel overnachten

2-persoonskamer: De kamer heeft een oppervlakte van 20 m2 en beschikt over een airco. U slaapt in 1 van de 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is uitgerust met bad of douche, toilet en haardroger. In deze kamer kunt u werken aan het bureau. Kostbare eigendommen kunt u in de kluis plaatsen.

Liever iets luxer overnachten? Suite: De Suite is een royale kamer met 2-persoonsbed of twin bed en airco. De badkamer is uitgerust met bad, douche, toilet en voorzien van luxe badkamer artikelen. In de woonkamer kunt u in de zithoek genieten van een kopje Senseo of televisie kijken. In deze kamer kunt u werken aan het bureau. Kostbare eigendommen kunt u in de kluis plaatsen.

Musea bezoeken

Bij aankomst in het hotel ontvangt een entree musea Zutphen kaart. Met deze entreekaart kunt u tijdens uw verblijf bezoek brengen aan meerdere musea.

In het Stedelijk Museum Zutphen wordt de geschiedenis van de hanzestad Zutphen en omgeving getoond. De geschiedenis wordt getoond met oude kaarten, plattegronden, stadsgezichten, portretten en foto’s. In de nabije omgeving van Zutphen ligt in Deventer het Speelgoedmuseum. In het museum kunt u speelgoed uit alle tijden bewonderen. Bent u een kunstliefhebber? Het Kunstenlab in Deventer geeft met wisselende tentoonstellingen de hedendaagse beeldende kunst weer.

Heerlijk er op uit met uw vriendin tijdens een City Trip in Zutphen!

Recreatief.nl