Menu
Vrije tijd

Redactie TIP: Dagje uit met Varen & BBQ in Giethoorn

Geniet van een de schitterende omgeving van de Weerribben, bezoek de pittoreske dorpskern en verken de omgeving per punter, fluisterboot of kano. Aansluitend kunt u genieten van een uitgebreid buffet of barbecue.

Programma:
Voor dit leuke uitje in Giethoorn is het mogelijk om te kiezen tussen het uitje in de ochtend, in de middag of in de avond. Bij ieder programma wordt u ontvangen met 2 kopjes koffie en een ambachtelijke boerenbrok met slagroom. Daarna gaat u 2 uur varen. U kunt kiezen tussen een rondvaart, een kanotocht of een fluistertocht door de omgeving. Afhankelijk of u in de ochtend, middag of avond komt, zit er een pannenkoekenbuffet, een BBQ of een buffet bij inbegrepen. Ter afsluiting kunt u nog genieten van een swirl ijsje.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Het uitje heeft een gemiddelde van een 8,8!
“We zijn afgelopen Vaderdag bij jullie geweest en een super middag gehad ! Alles was goed geregeld en hebben heerlijk gevaren met de fluisterboot en daarna genoten van een overheerlijk pannenkoeken buffet had er nog nooit van gehoord maar in een woord geweldig!”
Carla Weierink geeft een 10.

“Wij waren met 5 personen bij jullie en hebben het erg leuk gevonden! De bediening was ook erg vriendelijk en de barbeque was goed verzorgd! De boottocht per fluisterboot vonden we echt prachtig, dus al met al een zeer geslaagde dag!”
Monique Vermeulen geeft een 10.

“We hebben het Gieters Barbecue en Buffetarrangement geboekt met de hele familie (18 personen). Het weer zat mee, dus dat was in ieder geval gunstig. De boten moesten van het uiterste puntje van Giethoorn opgehaald worden, voor ons geen probleem, zo hadden we een leuke wandeling door Giethoorn. Daarna 2 uur gevaren met de fluisterboten wat een leuke tocht was. De barbecue was prima verzorgd. er was genoeg van alles en er werd tijdig gevraagd of er nog extra nodig was , als iets op was. Om 19.30 gingen we dan ook allemaal voldaan naar huis. Wij kunnen dit arrangement aanbevelen.”
Anoniem geeft een 8.

Wilt u ook eens genieten van een Dagje uit met Varen en BBQ in Giethoorn?