Menu
Vrije tijd

Redactie TIP: Fietsarrangement Happen en Trappen op de Veluwe

Slapen aan de voet van de Veluwe en vanuit uw gezellige en kleinschalig hotel fietst u zo de prachtige Veluwe op. Fietsliefhebbers mogen deze 3 daagse fietsaanbieding niet missen dus boek nu zo’n heerlijk fietsweekend of lekker even zo een paar dagen tussendoor.

Uw hotel op 700m van Nationaal Park de Hoge Veluwe
Kruller is anders! Onze 17 hotelkamers hebben geen nummer, maar elk z’n eigen toepasselijke naam. Op 700 m afstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe zijn wij een goed onderkomen na een dagje fietsen of wandelen in onze mooie natuur. Uiteraard wordt dit gecombineerd in verschillende hotelarrangementen. Het restaurant in hartje Otterlo, is geen klassiek hotel restaurant, maar een gezellig, eigentijds Grand Café. Kom genieten van onze lunchkaart, probeer een babbelplank of stel je eigen 3-gangen diner samen van onze Spyskaart. Wij liggen midden op de Hoge Veluwe! Voor rust, natuur en cultuur ben je op het juiste adres in Otterlo. Met Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kroller Muller museum op 700m van ons hotel is een dagbesteding snel gevonden. Maar wat dacht u van de omliggende bossen, Paleis Het Loo, Nederlands Openlucht museum en ga zo maar door! Alle 17 hotelkamers zijn kleurrijk ingericht en voorzien van tv/radio, telefoon en badkamer met douche, wastafel en wc. De aantrekkelijk geprijsde kamers zijn onderverdeeld in 3 types: Klein, Middel en Groot.

De Veluwe – bij uitstek een fantastisch natuurgebied om te fietsen
Zoekt u rust, natuur en cultuur dan zit je hier goed. Otterlo ligt bij de ingang van het Nationale Park de Hoge Veluwe met daar het Kröller Muller-museum, grootste beeldentuin van Europa, jachtslot St. Hubertus, Museonder. Andere bezienswaardigheden in de buurt: Nederlands Tegelmuseum (Otterlo); Paleis het Loo en Apenheul (Apeldoorn); Openluchtmuseum en Burgers Zoo met Bush, Dessert en Ocean (Arnhem). Wilt u de Veluwe verkennen? Om u op de fiets kennis te laten maken met deze prachtige omgeving en te laten proeven en genieten van onze keuken hebben wij speciaal voor u het Hap & Trap arrangement samengesteld.

Review: “alles OK
vriendelijke bediening
het hotel had geen lift, en geen koelkast op de kamers”

Boek dit heerlijke Fietsarrangement met happen en trappen op de Veluwe.

Recreatief.nl