Menu
Vrije tijd

Redactie TIP: Kerst vieren in Drenthe met op 1e Kerstdag Live Muziek

Kerst vieren op een heerlijke manier midden op de Drentse heide?

Heerlijk wandelen door de eeuwenoude bossen, lange fietstochten maken en genieten van de stilte van het winterse landschap? Dan bent u bij dit hotel in Drenthe aan het juiste adres. Neem plaats in één van onze sfeervolle restaurants en laat u verrassen door de creatieve gerechten van het culinaire kerstdiner. Het decor voor een onvergetelijke kerst is compleet!

Dit hotel staat al meer dan 80 jaar bekend om de persoonlijke gastvrijheid en professionele service in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer.

De 78 hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en afgestemd op de natuurlijke omgeving. Voor extra comfort kunt u terecht in onze Junior Suites met bubbelbad. Alle kamers bieden een adembenemend uitzicht op de omgeving. Culinaire fijnproevers komen niets tekort. Beleef Live Cooking in het ruime Paviljoen Duinoord of geniet na met een drankje in ons Grand Café. Nagenieten met een drankje doet u in het Grand Café bij een knisperend haardvuur. Een verwarmd binnenzwembad, sauna, solarium en tennisbaan maken het verblijf compleet.

Verblijf tijdens de kerst in Drenthe en geniet van live cooking en live muziek.

Recreatief.nl