Menu
Vrije tijd

Redactie TIP: Romantisch Kerstarrangement in Sauerland

Geniet van de Kerstdagen in het prachtige Sauerland. Wij geven een romantisch tintje aan uw feestdagen. En als er dan ook nog een pak sneeuw ligt is het op en top genieten in dit schitterende hotel.

Romantische Kerst in Sauerland
Geniet van de Kerstdagen in het prachtige Sauerland. Wij geven een romantisch tintje aan uw feestdagen. In het Sunderland Hotel hebben we alles en doen we vooral alles, zodat u zich bij ons bijna thuis voelt. Bijna…want het mag tenslotte best nog mooier als thuis zijn. Het 4-sterren hotel ligt in het hartje van de stad Sundern in het Sauerland. Het hotel is bekend om zijn individuele service en de Afrikaanse flair.

De kamers – Comfortabel ontspannen
De ruime en vriendelijk ingerichte komfortkamers (niet roken)zorgen ervoor dat u zich hier prettig voelt. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad, toilet, telefoon, LCD-SAT-TV, minibar, leesstoel, bureau en gratis W-LAN toegang.

Sundern en omgeving – Optimaal genieten
Het Sunderland Hotel ligt 200 meter vanaf het centrum van het kleine stadje Sundern, gelegen midden in het Sauerland. Hier kunt u gezellig shoppen. In de directe omgeving vindt u de Sorpesee, Hennesee en Mehnesee. Verder loont zich een stadsrondleiding door de historische stadjes Arnsberg en Soest.In de omgeving rondom de Sorpesee zijn veel wandel- en fietspaden, watersport mogelijkheden en een klimparcours direct aan het water. Rondom de dorpjes Hellefeld en Altenhellefeld vindt u de uitgebreide wandelweg van het Alte Testament. In het op slechts 12 km gelegen skigebied Wildewiese kunt u heerlijk wandelen, langlaufen of skiën.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Dit arrangement heeft een gemiddelde van een 8,8!
“Kerstarrangement was zeer geslaagd. Directie en staf uitermate vriendelijk en behulpzaam. Zeer gastvrij onthaald, 1e avond rondom de kerstboom in de hal met alle gasten welkom geheten door de directie en personeel met glühwein. Elke avond feestelijk en goed gegeten in gezellige eetzaal. Leuke wandeling met onderweg glühwein, en andere uitstapjes georganiseerd. Kamers prima, zeer schoon, douche uitmuntend! Hotel ligt middenin het dorp aan een redelijk drukke weg. Tijdens kerstdagen geen probleem, maar een kamer aan de rustigere achterzijde is aan te bevelen. Sundern zelf is niet bijzonder, maar genoeg plaatsjes in de omgeving die de moeite waard zijn, zoals b.v. Arnsberg. Geen gezinnen met kleine kinderen, dus rustig. Maar niet saai. Zeer gezellige geslaagde kerstdagen!!”
T. Hoekstra geeft een 9.

“Prima hotel met mooie kamers. Zeer vriendelijk personeel. Een echte aanrader.”
Henk Doomen geeft een 8.

“Uitstekend hotel, heerlijk gegeten, deelgenomen aan de hotelactiviteiten wat erg leuk was. Hotelpersoneel en bediening in het restaurant erg vriendelijk en ook hondvriendelijk. Misschien boeken wij volgend jaar weer.”
I. de Jong geeft een 9.

Wilt u ook genieten van het Romantisch Kerstarrangement in Sauerland?