Menu
Vrije tijd

Redactie TIP: Solexen, Lunchen en Bier proeven in Den Bosch

Actief groepsuitje – Op de solex door Den Bosch
U wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee. Vervolgens krijgt u een uitleg over de solex en de door u gekozen route. Daarna gaat u zélf met de route op pad. De solextocht duurt ongeveer 2 uur en eindigt op de plek waar u bent gestart. Dan staat er een heerlijke lunch voor u klaar. Zo kweekt u een goede ondergrond voor het volgende deel van het programma!

Even bijkomen met een lunch!
Na de mooie solextocht wordt u ontvangen in een gezellig lichtbruin café, midden in het centrum van Den Bosch. Hier staat een lunch voor u klaar met heerlijke belegde broodjes. Heeft u ook meteen vast een goede bodem voor wat er nog volgt!

Bierproeverij-Tapcursus
Vervolgens gaat u verder met de Bierproeverij en de Tapcursus. Tijdens de Bierproeverij wordt verteld over de ingrediënten en de herkomst van het bier. Dan wordt uitgelegd hoe verschillende soorten bieren tot stand komen en welke indeling er gebruikt wordt. Tijdens de uitleg zullen er 3 speciaalbiertjes geproefd worden.
Na de uitleg omtrent het proces van ingrediënt tot bier volgt de laatste handeling van het bierproces; namelijk hoe men een biertje moet tappen! Na een demonstratie gaat u zélf aan de slag. En wat getapt wordt moet natuurlijk ook opgedronken worden. Proost!
20100402120349_M_816
Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Dit arrangement heeft een gemiddelde van een 7,5!
‘Leuke dag, echt een aanrader. Prettige verzorging.’
P.Stenders geeft een 8.

Wilt u ook genieten van het Solexen, lunchen en Bier proeven in Den Bosch?