Menu
Vrije tijd

Redactie TIP: Vriendinnenweekend in Overijssel

Een heerlijk weekendje ontspannend met vriendinnen
Heerlijk met uwvriendinnen lekker ontspannen en bijkletsen? Dan is het Vriendinnen weekend arrangement echt iets voor u! U overnacht twee nachten in een 4-, 6- of 8-persoons villa op Villapark De Weerribben, waar u alle ruimte heeft om heerlijk bij te kletsen. Het weekend zit ook boordevol leukeactiviteiten. Zo kunt u kiezen voor een visagie, manicure of cupcakes workshop.

Programma
Vrijdagmiddag komt u na 15.00 uur aan op Villapark De Weerribben.
Om 20.00 uur zult u deelnemen aan een wijnproeverij in uw eigen villa.

Zaterdagochtend kunt u genieten van een ontbijt dat bij uw vakantiewoning wordt gebracht. In de middag neemt u deel aan een workshop naar keuze. De dag zal u afsluiten met een gourmet in eigen woning.

Zondagochtend start u met een ontbijt dat om 10.00 uur naar uw vakantiewoning gebracht wordt.

Maandagochtend bent u uitgenodigd voor een afscheidsontbijt bij t’ Binnenhof.

Wijnproeverij

Rustieke en warme sfeer
Café-Restaurant ’t Binnenhof is gelegen aan de rand van natuurgebied “de Weerribben”. De rietgedekte boerderij straalt een rustieke, warme sfeer uit en is gezellig ingericht. De boerderij staat op een groot en ruim opgezet erf en grenst met haar terras en landelijk aangelegde tuin aan een grote waterpartij. Vanuit de serre heeft u een schitterend uitzicht op de tuin en waterpartij. Tevens zijn er veel speeltoestellen voor kinderen aanwezig. In de wintermaanden is de serre een heerlijke wintertuin waar het heerlijk vertoeven is bij de kachel.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Het arrangement heeft een gemiddelde van een 9,0!
“Heel leuk weekend gehad met vriendinnen! zeer leuk ontvangst gehad en behulpzaam personeel! Ontbijt was top! Eten in het restaurant ook erg lekker! Al met al een zeer geslaagd weekend!”
Anoniem geeft een 9.

Wilt u ook genieten van een Vriendinnenweekend in Overijssel?