Menu
Vrije tijd

Review kerst dinnershow

Dit is pas kerst!

Hier onder staan 2 geweldige kerst dinershow arrangementen waar je culinair kunt genieten en je niet hoeft te vervelen. Deze dinershows zijn helemaal aangepast en afgestemd op de kerst en winter waarmee ze een geweldige show neerzetten.

Kijk wat uw voorgangers ervan vonden en voor meer informatie klik je op de linkjes.

Showbiz Village Aalsmeer presenteert: de X-mas special van Timemachine de dinnershow
In de prachtige entourage van deze X-mas Special wacht u een warm welkom en beleeft u een onvergetelijke avond waarbij werkelijk aan alles is gedacht. Onze locatie wordt tijdens de kerstdagen omgetoverd tot een waar winterwonderland oftewel tot de X-mas special van Timemachine de dinnershow!

Fred Rietbergen beoordeelt dit kerstarrangement met een 8
Prima eten en een leuke goed lopende show en de bediening was uitstekend

Kerst dinnershow Winter Wonder Land
Wilt u voor de kerstdagen in december een gezellig avondje uit met entertainment, zang, dans en eten? De Kerst Dinnershow Winter Wonder Land is dan zeker een gezellig avondje om met familie, vrienden of collega’s in Amsterdam door te brengen.

Boudien Visser beoordeelt dit kerstarrangement met een 8
Het was erg gezellig, we hebben genoten

Veronique de Keizer beoordeelt dit kerstarrangement met een 8
Een volle, gezellige en goed georganiseerde avond in kerstsfeer. De gerechten waren zalig en de bediening attent en zeer vriendelijk. Het was voor onze familie een onvergetelijke avond!!

Anoniem beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Erg leuk opgezet, aardige bediening en kleine entertainment. Het eten was erg goed. Minpuntje was de volle zaal, erg veel mensen op een klein stukje grond.

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl