Menu
Vrije tijd

Review TIP: 2 uur durende rondvaart door de Biesbosch

Gedurende een twee uur durende vaartocht wordt het gehele gebied doorkruist en kunt u heerlijk genieten van de natuurschoon in de Biesbosch.

Gedurende een 2 uur durende rondvaart wordt het gehele gebied van de Biesbosch doorkruist. De 2 uur durende rondvaart vertrekt altijd vanaf Drimmelen!Tijdens de vaart kunt u een drankje nemen vanaf de bar en vertelt de schipper het een en ander over hetgeen u onderweg te zien krijgt.

De Brabantse Biesbosch is een nat gebied of wetland, waar grote groepen vogels dekking, voedsel en nestgelegenheid vinden.

Handig om te weten:
Er zijn schepen rolstoelvriendelijk, maar niet allemaal! Geef bij uw reservering aan of er rolstoelers bij zijn.
Aan boord is de bar altijd geopend
U kunt afhankelijk van het weer zowel binnen als buiten zitten.
Rondom de afvaarsteiger is voldoende parkeergelegenheid.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Het uitje krijgt een gemiddelde van een 8,3 op basis van maar liefst 105 reviews!
“Het kwam uit zoals we gedacht hadden. We zijn eerst bijPanorama gaan lunchen en toen de bppt op, waar we goed geholpen werden met mijn rollator. Een heerlijk ontspannen dag en rondvaart. Cees”
Cees & Irene van de Wouw geeft een 8.

“Met onze familie uit Hong Kong de rondvaart gemaakt. Zij maar ook wij waren erg enthousiast. Prima accommodatie, klantvriendelijk personeel. Goede uitleg van de gids. Hele mooie ervaring. Wat een rust en natuurschoon! Super”
Piet van Rijnsoever geeft een 9.

“14/4 – prachtig weer – mooi schip – uitstekende uitleg aangaande fauna en flora – behulpzaam en attent personeel – heerlijk gegeten in de “panorama” – mond aan mond reclame in antwerpen wordt door mij verzorgd – een heerlijke dag in het biesbosch – aan te raden voor iedereen -“
Roger Thys geeft een 10.

Wilt u meer weten over de 2 uur durende rondvaart door de Biesbosch?