Menu
Vrije tijd

Review TIP: All inclusive dagtocht op een traditionele botter

Bent u op zoek naar een leuk dagje op het water waarbij u onbezorgd kunt genieten van de mooie geluiden van de zee? Dan hebben wij het arrangement voor u! Tijdens het All inclusive dagtocht op een traditionele botter is alles al voor u geregeld. Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten!

Tijdens dit 5 uur durende arrangement heeft u een heel schip voor u en uw gezelschap. Aan boord krijgt u een luxe broodjeslunch, onbeperkt consumpties, lekkere hapjes en een gezellige schippersborrel. U kunt er zelf voor kiezen wanneer u wilt varen. Of u nu ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds wilt, het is allemaal mogelijk! Velen gingen u al voor en vonden dit arrangement een echte aanrader, kijk maar:

”Zeer goed verzorgd arrangement waar de innerlijke mens niks tekortkomt. Aardig personeel, aardige schippers en heerlijk koud drinken. De bbq was behalve ruim voorzien van vlees ook van erg goede kwaliteit. Een aanradertje!”

”Geweldige dag gehad met schippers Ares en Willem en geluisterd naar bijzondere verhalen. De lunch aan boord was zeer uitgebreid en de BBQ in ’t Schippershuys heerlijk (vooral ook de verse schol). Kortom helemaal uitgewaaid en super tevreden !”

Zien ik u binnenkort ook genieten op de traditionele botter?

Recreatief.nl