Menu
Vrije tijd

Review TIP: Rondvaart door de kanalen van Den Haag & Scheveningen

Ervaar Scheveningen en Den Haag vanaf het water! De schipper neemt u mee door de mooiste plekken van deze plaatsen en u zult de heerlijke combinatie proeven van relaxen op het strand en op het water. Hieronder zijn de verschillende mogelijkheden beschreven. De tochten gaan dagelijks van april t/m oktober (andere maanden op aanvraag en bij mooi weer).

Strand & Relax
Laat u varen naar zee op deze boottocht over de kanalen. Deze 1-uur durende vaartocht zal eindigen op een loopafstand van het Scheveningse strand, waar u de rest van uw dag kunt doorbrengen. Deze boottocht eindigt bij de Haringkade 97, vanaf dat punt is het ongeveer 8 minuten lopen naar het strand. Op de helft, ter hoogte van Haringkade 1 bevindt zich (direct op de hoek, met adres Marcelisstraat 255b) “Lente Thee & Chocolade”. Hier heeft men o.a. thee uit Japan, China en India en heerlijke chocolade. Vanuit “Lente” heeft u uitzicht op de voormalige binnenhaven. Het is vanaf die locatie nog maar 4 minuten lopen langs de Badhuiskade en het Seinpostduin naar het strand.

Varen tussen Stad & Strand
U stapt op bij de Veenkade (ter hoogte van IJssalon Riva, Veenkade 5) en vervolgens wordt u door de schipper naar Scheveningen gevaren en ook weer terug. Zo heeft u én de ervaring van de badplaats Scheveningen én ziet u de prachtige kanalen van de Zuid-Hollandse hoofdstad Den Haag.

Haags Licht – Avondvaart
Geniet van romantisch Den Haag tijdens een avondvaart door de stad. Een perfecte manier om een uit-etentje of date af te sluiten! Deze tochten beginnen om 19.00 uur en varen dan anderhalf uur door de kanalen en grachten van Den Haag.

Review: “Heel het gezelschap was enthousiast over de boottocht, de schippers waren heel plezierig en konden goed vertellen.”

Kom ook genieten van een heerlijke Rondvaart door de kanalen van Den Haag en Scheveningen!

Recreatief.nl