Menu
Vrije tijd

Romantisch genieten aan de Kust van Egmond aan Zee

Verras uw geliefde met een weekendje weg

Is het tijd om uw geliefde te verrassen met een romantische weekendje weg? Waar kunt u beter samen genieten als aan de kust van Egmond aan Zee?

Tijdens dit weekendje weg is het echt even quality time voor u en uw geliefde. U overnacht 2 nachten in een prachtige moderne hotelkamer. U wordt 1 keer verrast met een heerlijk ontbijt op bed en u kunt 1 keer genieten van heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Om uw romantisch weekendje weg compleet te maken, krijgt u ook een heerlijke fles prosecco en een doosje bonbons. Is dat niet romantisch?

Uitwaaien aan de Nederlandse kust

U overnacht tijdens dit arrangement in een hotel gelegen bij de kust van Egmond aan Zee. Vanuit het hotel is het strand in no time bereikt om daar een heerlijke wandeling te kunnen maken of te genieten van de zon. Voor wie liever het dorpje wilt ontdekken, is dat ook zeker een aanrader. Het dorpje kent namelijk een lange geschiedenis die goed terug te zien is. Ook kent het dorpje leuke en kleine bistro’s en restaurants waar u een heerlijk hapje kunt eten of lekker wat kan drinken.

Bent u ook toe aan een romantisch weekendje weg? Ga dan op pad met de Romantiek aan de Kust aanbieding in Egmond!

Recreatief.nl