Menu
Vrije tijd

Romantische Kerst in Sauerland 2016

Wat doet u deze kerst?
Wat is er leuker dan de kerstdagen romantische te vieren met je vriend(in)? Bij dit kerstarrangement kunnen jullie samen genieten van een romantische kerst in een schitterend hotel. En als er nog een pak sneeuw ligt is het optimaal genieten.

Romantisch Kerstarrangement – Kerst vieren in Sauerland
Geniet van de Kerstdagen in het prachtige Sauerland. Wij geven een romantisch tintje aan uw feestdagen. En als er dan ook nog een pak sneeuw ligt is het op en top genieten in dit schitterende hotel.

Dit kerst arrangement in Sauerland is inclusief

  • 4 Overnachtingen op een gewenst kamertype
  • 4x Deelname aan het uitgebreide ontbijtbuffet met vers bereide eiergerechten en pannenkoeken
  • Welkomstcocktail en uitleg van het kerstprogramma
  • Op 23 december gezellig fonduen
  • Op 24 december ’s avonds een kerstbuffet met heerlijke hapjes en traditionele gerechten
  • Op 25 december aperitief en een feestelijk 4-gangen candlelight-diner
  • Op 26 december zullen wij u verrassen met een Afrikaanse curry avond.
  • Winterwandeling met lantaarn lopen door de stad en een bowling toernooi.
  • Dagelijkse afternoon tea in de lounge met open haard
  • Vrij gebruik van onze KENBALI SPA met sauna, sole stoombad en rustruimte

Romantische Kerst in Sauerland
Geniet van de Kerstdagen in het prachtige Sauerland. Wij geven een romantisch tintje aan uw feestdagen. In het Sunderland Hotel hebben we alles en doen we vooral alles, zodat u zich bij ons bijna thuis voelt. Bijna…want het mag tenslotte best nog mooier als thuis zijn. Het 4-sterren hotel ligt in het hartje van de stad Sundern in het Sauerland. Het hotel is bekend om zijn individuele service en de Afrikaanse flair.

De kamers – Comfortabel ontspannen
De ruime en vriendelijk ingerichte komfortkamers (niet roken)zorgen ervoor dat u zich hier prettig voelt. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad, toilet, telefoon, LCD-SAT-TV, minibar, leesstoel, bureau en gratis W-LAN toegang.

Sundern en omgeving – Optimaal genieten
Het Sunderland Hotel ligt 200 meter vanaf het centrum van het kleine stadje Sundern, gelegen midden in het Sauerland. Hier kunt u gezellig shoppen. In de directe omgeving vindt u de Sorpesee, Hennesee en Mehnesee. Verder loont zich een stadsrondleiding door de historische stadjes Arnsberg en Soest.In de omgeving rondom de Sorpesee zijn veel wandel- en fietspaden, watersport mogelijkheden en een klimparcours direct aan het water. Rondom de dorpjes Hellefeld en Altenhellefeld vindt u de uitgebreide wandelweg van het Alte Testament. In het op slechts 12 km gelegen skigebied Wildewiese kunt u heerlijk wandelen, langlaufen of skiën.


Reviews
I. de Jong beoordeelt dit romantische kerstarrangement met een 9
“Uitstekend hotel, heerlijk gegeten, deelgenomen aan de hotelactiviteiten wat erg leuk was. Hotelpersoneel en bediening in het restaurant erg vriendelijk en ook hondvriendelijk. Misschien boeken wij volgend jaar weer.”

H. van Boxtel beoordeelt dit romantische kerstarrangement met een 9
“Eten was goed slaapkamer en bed waren ook goed en het perseneel was erg vriendelijk”

M.J. Vink beoordeelt dit romantische kerstarrangement met een 9
“Een heerlijk hotel waar je nog echt gast bent! Uitstekende keuken en professioneel personeel. Een echte aanrader en prima prijs/kwaliteit- verhouding. Een aanrader!!!”

Heeft u interesse in dit arrangement? Klik hier voor meer informatie.

Met recreatieve groet,

Recreatief.nl