Menu
Vrije tijd

Site Tip: Escapeuitje.nl

Kunt u maar geen genoeg krijgen van de spannende escaperooms? Op de site Escapeuitje.nl vindt u verschillende arrangementen waar een escaperoom of escape game in zit. U kunt puzzels oplossen, opdrachten uit voeren en natuurlijk moet er goed samen gewerkt worden om zo snel mogelijk te ontsnappen. De escape room is te combineren met een uurtje bowlen mooie vaart tocht of een heerlijk diner. Bent u op zoek naar een leuk weekendje weg met Escape room? U kunt ook genieten van een heel escape weekend.

Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van arrangementen die u op de site tegen kunt komen.

Escape de Biesbosch – Spectaculair dagje uit met Escape Room en vaartocht
U start met een spannende Escaperoom. Na de escaperoom maak je een prachtige vaartocht. Ontdek de natuur van Nationaal Park de Biesbosch met een fluisterstille sloep.

Weekend at the Prison: Een crimineel goed vrienden weekend in Overijssel
Speciaal voor alle Escape Room liefhebbers hebben wij een 3 daags weekend arrangement samengesteld waarbij meerdere escape games aan bod komen.

Beleef de Spannende Escaperoom op de Veluwe – Boeren Escaperoom, bowlen en BBQ
Het mysterie op de boerderij. Weet jij het mysterie op te lossen en te ontsnappen? Laat je dan opsluiten in de Boeren Escape Room. Gebruik je zintuigen en je hebt een uur de tijd om het mysterie op te lossen en te ontsnappen.

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl/ Escapeuitje.nl

Recreatief.nl