Menu
Vrije tijd

Site TIP: kerstdinnershow.nl

Heb jij kerst altijd al op spectaculaire wijze willen vieren? Dan is een dinnershow zeker iets voor jou! Op de website kerstdinnershow.nl vind je verschillende mogelijkheden. Zo kun je een avondje uit met kerst of kun jet het combineren met een overnachting. Om jou een handje op weg te helpen, geef ik je enkele voorbeelden:

Ben jij op zoek naar een leuke dinnershow voor eerste kerstdag? Dan is de Spectaculaire Kerst Dinnershow in Aalsmeer! Beleef deze wervelende show op 25 december 2019 iets voor jou! Met dit arrangement ben je een hele avond onder de pannen. Je start jouw avond om 17.45 uur en de avond eindigt om 23.45 uur. Je wordt bij dit arrangement ontvangen met een heerlijke aperitief met amuses, waarnaar het tijd is om en heerlijk 4-gangen diner te nuttigen. Om 21.20 uur kun jij gaan genieten van een fantastische show in het theater. Om nog even te kunnen nagenieten van de show, wordt er daarna een afterparty gegeven. Klinkt dat niet als een onvergetelijke kerst?

Voor wie tijdens de kerstdagen niet kan omdat er plannen met de familie staan, kan gebruik maken van de Kerst dinnershow op het water in Rotterdam. Met dit arrangement kom je alvast in de kerstsferen met 1 van de fantastische dinnershows. Om het arrangement nog een uniek tintje te geven, kun je niet alleen genieten van een show en een heerlijk diner, maar je beleeft je avond ook op een unieke boot die uitzicht heeft over de skyline van Rotterdam. Daarnaast ga je ook nog een havencruise maken. Kortom; alles wat jij nodig hebt om alvast in kerstsferen te komen.

Ben/was jij een groot fan van Elvis Presley? Ook dat kunnen wij natuurlijk niet achterwege laten. Met het 4-daags Kerstarrangement in Winterberg – Met Elvis Presley Dinnershow op 28 december geniet jij van een geweldige dinnershow met Elvis Presley. Met dit arrangement Met dit arrangement overnacht je 3 nachten in een leuk hotel in het mooie Winterberg inclusief ontbijt. Je kunt op 2 avonden genieten van een heerlijk 4-gangen diner, op 1 avond ga je naar de Elvis Presley dinnershow en je krijgt een massage van 30 minuten. Daarnaast kun je nog verder ontspannen in de bioscoop van het hotel en kun je lekker ontspannen onder de zonnebank. Ook krijg je een voucher voor een cocktail en koffie met gebak.

En zit er wat leuks voor je tussen? Ik heb je graag verder!

Met vriendelijke groet,

Mélanie
Recreatief.nl/kerstdinnershow.nl

Recreatief.nl