Menu
Vrije tijd

Site TIP: strandarrangement.nl

Bent u van plan om binnenkort een bezoekje te brengen aan de Nederlandse stranden? Hoe leuk is het dan om zo een uitje te combineren met een leuk arrangement! Met alle mogelijkheden tegenwoordig, ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer. Om u te helpen met wat inspiratie, hebben wij voor u de arrangementen verzameld op strandarrangement.nl.

Wilt u bijvoorbeeld uzelf verwennen met een heerlijke beautydag en overnachting? Dat kan met het Verwenarrangement met beautydag en overnachting aan de kust. Hierbij geniet u van verschillende behandelingen en massages gedurende een hele dag. Daarnaast kunt u gebruik maken van de sauna– en wellnessfaciliteiten. Tussen alle behandelingen en ontspanning door kunt u ook een heerlijke lunch nuttigen. Na afloop van uw heerlijke beautydag, kunt u genieten van een overnachting met ontbijt.

Liever met de familie op stap gaan? Dan is het Familieuitje in Scheveningen – Overnachting en bezoek aan Madurodam zeker iets voor u! Hierbij geniet van een overnachting met ontbijt in het mooie Scheveningen en kunt u bezoek brengen aan het bekende Madurodam.

Geen overnachting, maar gewoon één middagje willen genieten aan het strand van de zon onder het genot van een lekker wijntje? Pak dan uw kans met de high wine. Hierbij kunt u genieten van 3 verschillende wijnen (rood, wit of rosé) voorzien van bijpassende hapjes.

Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Ik wens u heel veel succes met het uitzoeken van uw uitje!

Met vriendelijke groet,

Mélanie

Recreatief.nl