Menu
Vrije tijd

Slapen in een Safaritent op de Sallandse Heuvelrug met het gezin

Houdt u ook van luxe kamperen? Dat kan op deze Glamping op de Sallandse Heuvelrug. Hier genieten jullie van een heerlijk weekendje weg in uw eigen luxe Safaritent. U verblijft 2 nachten en voor de avonden is er een pizzapakket en een heerlijk BBQ-pakket die u bij uw eigen safaritent kunt eten. Midgetgolfen en een spellenpakket is inbegrepen maar ook in de omgeving is er van alles te zien en te doen.

Sportieve en leuke activiteiten

Het park heeft voor u alles in huis om het perfecte vakantiegevoel te beleven. Naast de prachtige omgeving vindt u op het park ook voldoende vermaak voor zowel jong als oud. Neem een duik in het binnenzwembad terwijl de kinderen waterpret beleven in het kinderbad. Ook vermaken de kinderen zich opperbest in de speeltuinen, op het speelveld, met het animatieteam of in de speelvijver. Dit kan allemaal op een verantwoorde manier uitgevoerd worden en hierbij wordt er uiteraard rekening gehouden met de geldende maatregelen van dit moment.

Verblijf in een luxe Safaritent

Glamping is zoals luxe kamperen bedoeld is. U slaapt tussen de bomen, hoort de vogels ritselen boven uw hoofd en wordt ’s ochtends wakker gemaakt door de eerste zonnestralen. Dit alles in de luxe setting van een safaritent. Dat betekent slapen in echte bedden, koken in de eigen keuken en gebruik maken van eigen sanitair. (douche en toilet)

Alle tenten zijn rookvrij en voorzien van een mooie ruime veranda met luifel waarop je prima kunt relaxen na een dagje wandelen, fietsen of sightseeing.

Ontdek de Sallandse Heuvelrug

Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug is een prachtig natuurgebied waar u prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. Natuurliefhebbers halen hun hart op bij het zien van dit natuurgebied. Ook kunt u een uitstapje maken naar een gezellige dorpje of leuke stad voor een dagje shoppen of cultuur snuiven. Bent u op zoek naar wat spanning en sensatie? Ga dan over de kop in de achtbaan bij Avonturenpark Hellendoorn of cross over modderige mountainbike paden. Er is altijd wel wat te beleven in de buurt van ons vakantiepark!

Kom ook het luxe kamperen ervaren met uw gezin in een Safaritent op de Sallandse Heuvelrug!

Recreatief.nl