Menu
Vrije tijd

Spetterende New Years Eve Party – Vier de jaarwisseling in Deventer

Deze 2-daagse Oud & Nieuw aanbieding heeft alles wat u zich kunt wensen. Culinair, live muziek, u kunt een dansje maken, vuurwerk en met een glas bubbels klinkt u met familie of vrienden op een fantastisch 2013.

Vier de jaarwisseling in Deventer
Ervaar de bijzondere New Years Eve party van het IJsselhotel. Geheel in stijl, verzorgt IJsselhotel op 31 december 2012 de New Years Eve party.

Het nieuwe jaar in stijl inluiden
Aan de rand van de rivier de IJssel en aan de rand van het stadspark van Deventer ligt het IJsselhotel. Laat u verrassen door de serene en authentieke atmosfeer van lang vervlogen tijden. Kom zelf ontdekken hoe het heden en verleden naadloos in elkaar overvloeien. Het befaamde Rijksmonument is via een pontje, de aanlegsteiger is voor de deur, met de historische Hanzestad verbonden. In dit pittoreske plaatje is het IJsselhotel aangekleed in sprookjesachtige kerstsfeer. Zeker wanneer het gesneeuwd heeft, doet het oude pand, in combinatie met de subtiele avondverlichting, bijna sprookjesachtig aan. Vele kaarsen branden, de kerstbomen zijn opgetuigd en de fakkels en vuurkorven zijn buiten ontstoken. U kunt vanaf aankomst volop gaan genieten van de goede dingen van het leven.

Meer weten over het deze geweldige 2-daagse New Years Eve Party?