Menu
Vrije tijd

Stoere Mannenweekendjes op de Veluwe

Waar komen jouw vrienden voor uit de veren? Buggy rijden, klimmen, quad rijden, biertje proeven, burgers eten, escapes? Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben er een leuk programma voor op de Veluwe!

3 dagen voor Sportieve mannen

Sportief mannenweekend op de Veluwe met Quadrijden, Klimmen, Bowlen en BBQ-en
Geniet 3 dagen met de mannen van spanning en avontuur op de Veluwe en ga lekker stoer quadrijden, klimmen in het klimbos en ’s avonds even samen bowlen en lekker eten.

Voor mannen die fan zijn van Escape rooms?

Dan is dit mannenweekend op de Veluwe met 2 verschillende escape rooms absoluut de moeite waard. Ontsnap dan uit het bos met deze spannende Escapetour op Nationaal Park Veluwezoom, ’s avonds lekker eten, slapen in Finse Chalets, uitgebreid ontbijten en dan de Escaperoom De Kolenmijn beleven!

Buggyrijden, Bierproeverij & Burgers maken

Is dit waar jouw stoere mannenclub voor uit de veren komt? Dan is deze trip een goede voor een volgende mannenuitje. Een actief weekendje weg met je vrienden, sportclub of collega’s? Tijdens dit stoere mannenweekend op de Veluwe gaan jullie buggyrijden, bier proeven en maak je de lekkerste hamburgers.

Wil je een combinatie maken van bovenstaande daag ons dan uit om een mooi programma voor jullie samen te stellen en laat ons weten wat de wensen zijn! Bel 088-5405825 of mail naar Mannenweekend.nl.

Recreatief.nl