Menu
Vrije tijd

SUPER 2-daags Golfarrangement in Drenthe voor een mooi prijsje

Hotel in het mooie groene Drenthe

Zin om samen met uw golfpartner 2 dagen te genieten van een fantastische golfaanbieding voor een mooie prijs? U overnacht in een Wellness- en Golfhotel in Erica. Het 4-sterrenhotel wordt omringd door een prachtige natuurgebied. Op de dag naar keuze kunt u gebruik maken voor de 9-holes green op en best gewaardeerde 9-holes golfbaan van Nederland. Daarnaast maakt u gratis gebruik van alle wellnessfaciliteiten om lekker te ontspannen na een actief dagje golfen.

Faciliteiten en kamers

Het hotel omvat 27 hotelkamers, een wellnesscentrum en fitnessfaciliteiten. Direct aangrenzend ligt de 9 holes Golfbaan Zuid-Drenthe.

Alle hotelkamers zijn sfeervol en beschikken over extra lange comfortabele bedden, een badkamer met douche en toilet, gratis WIFI, flatscreen tv, zithoek, werkruimte met radio en telefoon. Vanaf uw kamer kijkt u uit op de golfbaan en de weidse groene omgeving van het Amsterdamsche Veld.

Golfbaan Zuid-Drenthe

Golfbaan Zuid-Drenthe is de best gewaardeerde 9 holes golfbaan van Nederland. De baan wordt getypeerd als een Inland Links Course en gezien als een van de meest uitdagende golfbanen van Drenthe. Het ontwerp is van Michiel van der Vaart van Jol Golf Design. Naast een 9 holes Championship Course beschikt het resort over een prachtige Par 3 baan, mooie chipping- en puttinggreens en een verlichte driving range.

Heerlijk dagje golfen met een overnachting in het groen voor een mooi prijsje!

Recreatief.nl