Menu
Vrije tijd

Super aanbieding: midweek genieten in Duitsland

Bijkomen in een paradijs voor nog geen 140 euro

Bent u toe aan een break? Dan hebben wij een geweldig aanbieding voor u! Voor nog geen 140 euro kunt u genieten van een mini vakantie in het paradijselijke Eifel.

Tijdens dit arrangement verblijft u 4 dagen in een mooi hotel gelegen in de paradijselijke omgeving van de Eifel. Wanneer u het hotel binnenkomt om in te checken, wordt u al hartelijk en gastvrij ontvangen door het vriendelijke personeel met een lekker welkomstdrankje. Vervolgens kunt u naar uw kamer om u even te installeren en heerlijk te ontspannen. Nadenken wat u die avond gaat eten? Dat hoeft niet! ’s Avonds wordt u in het restaurant hartelijk ontvangen met een culinair 3-gangen menu. U kunt uw dag goed beginnen met het uitgebreide ontbijtbuffet die iedere ochtend voor u klaarstaat! Daarnaast kunt u even heerlijk ontspannen middels een brainlightmassage, krijgt fiets- en wandelkaarten en een uitstapjesgids om de omgeving beter te leren kennen. Dit allemaal is al te boeken voor nog geen 140 euro, zo een kans kunt u toch niet laten lopen?!

De paradijselijke omgeving

Het hotel is gelegen in het gezellige stadje Monschau in de Eifel. Deze geweldige omgeving is bij uitstek geschikt om te wandelen en te fietsen. In de lente, zomer en herfst zijn er vele mogelijkheden om te mountainbiken, motorrijden en watersporten. Voor wie liever in de winter weggaat is de omgeving ook zeker een geschikte plek. In de wintermaanden biedt de omgeving goede mogelijkheden om te skiën, te langlaufen of om prachtige winterwandelingen te maken.

Recreatief.nl