Super Deal! Familieuitje Klootschieten in de Weerribben

Super Deal! Familieuitje Klootschieten in de Weerribben

Geniet van een heerlijk dagje in de natuur. Samen met familie of vrienden culinair verwend worden met een high tea en even actief bezig zijn tijdens het klootschieten.

Weerribben High tea – Klootschieten arrangement
Wilt u een gezellige dag beleven met familie, vrienden, collega`s of andere groepen dan bent u bij ons op het juiste adres. Klootschieten, net even wat anders! Klootschieten behoort tot de oudste balspelen van ons land. Klootschieten is een bijzonder populaire bezigheid in de vrije natuur, voor jong en oud. Het klootschieten lijkt eenvoudig, maar er is meer lenigheid, techniek en tactiek voor nodig dan menigeen denkt.

Na het klootschieten kunt u genieten van een zeer uitgebreide high tea.

Klootschieten

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“De locatie was super en het personeel ontzettend (kind)vriendelijk. Het eten was heerlijk en er was voldoende . Voor winig geld heb je een fantastische dag met eten en drinken met een gezellig potje klootschieten. Ik kan alleen maar een dikke 10 geven!!”
A. van der Werff geeft een 10.

“het is de hele familie goed bevallen,onze complimenten”
Piet Kuizenga geeft een 8.

“Was op zich prima, alleeen….. Wel jammer, dat we, we waren als laatste groep al snel de bal kwijt, een nieuwe bal gingen halen bij het restaurant en toen waren er geen ballen in voorraad doordat er ook een andere groep was gestart na ons. Een prima volledige high thea!!”
Marga van der Voort- de Vetten geeft een 8.

Wilt u ook eens genieten van dit Familieuitje – High Tea – Klootschieten in de Weerribben?