Menu
Vrije tijd

SUPER uitje: 3-daagse Kerstaanbieding in Breda inclusief een Kerst Dinnershow

Vier kerst op spectaculaire wijze

Ben jij een grote kerstfan en wil jij het dit jaar op spectaculaire wijze vieren? Dan zit je met het 3-daagse Kerstaanbieding in Breda inclusief een Kerst Dinnershow op de goede plek!

Met dit arrangement overnacht je in een mooi hotel op een centraal gelegen plek in Breda. Het centrum en het theater zijn binnen 5 minuten lopen al bereikt! Wanneer je in het hotel bent aangekomen kom je gelijk al in kerstsferen met de warme chocolademelk of glas glühwein die bij het arrangement inbegrepen zit. Je begint de dagen goed met een heerlijk ontbijt, je mag op een avond naar keuze lekker dineren in het restaurant van het hotel en als klapper op de vuurpijl breng je ook nog een bezoek aan de waanzinnige kerstdinnershow, is dat niet fantastisch?!

Overnachten in een 4-sterren hotel in ’t hartje van Breda

Je overnacht met dit arrangement 2 nachten in een mooi hotel in het altijd gezellige Breda. Vanaf dit hotel is alles binnen loopafstand te bereiken, ideaal toch? Dit hotel is voorzien van alle gemakken. Zo is er een restaurant waar je een heerlijk hapje kunt eten, een bar waar je een heerlijk drankje kunt nuttigen en een fitness ruimte om lekker te sporten. Voor wie een gokje wilt wagen, kan dat doen bij het casino. Kortom; een hotel met vele mogelijkheden!

Kom jij ook kerst op spectaculaire wijze vieren?

Recreatief.nl