Menu
Vrije tijd

Super uitje: Bed and Breakfast aanbieding – 4-sterren hotel in het centrum van de sfeervolle stad Bielefeld

Super aanbieding in het mooie Duitsland!

Ben jij gek op ontdekken en wil jij het liefst elk weekend een nachtje weg? Dan hebben wij een leuke aanbieding voor jou!

Met deze super aanbieding ga je 2 dagen op pad in een mooi oud dorpje in Duitsland. Je overnacht 1 nacht in een 4-sterren hotel en je wordt de volgende rustig wakker met een thema ontbijtbuffet. Tijdens jouw verblijf kun je gebruik maken van het mineraalwater dat op de kamer staat, de Wi-Fi en kun je heerlijk sporten in de fitness ruimte. En dat allemaal voor nog geen 60 euro per persoon. Zo een aanbieding kun je toch niet missen?

4-sterren hotel in het centrum van de sfeervolle stad Bielefeld

Je overnacht in een prachtig 4-sterren hotel gelegen in het mooie en oude dorpje Bielefeld. Dit moderne hotel is gelegen tegenover het centraal station van het dorpje, waardoor het hotel makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken is. De kamers van dit 4-sterren hotel zijn ruim en sfeervol ingericht. De kamers hebben de beschikking over een heerlijk bed, een tv en airco. Tevens kun je bij het hotel een heerlijk hapje eten of een lekker drankje nuttigen. Ook heeft het hotel beschikking over parkeergelegenheid, dus voor wie graag met de auto komt kan zijn auto daar zeker kwijt.

Wanneer kom jij het mooie oude dorpje Bielefeld ontdekken met deze super aanbieding?

Recreatief.nl