Menu
Vrije tijd

SUPER Uitje: Verwenarrangement met beautydag en overnachting aan de kust

Uitwaaien aan de kust

Vind jij het heerlijk om jezelf in de watten te leggen en lekker op uit te waaien op het strand? Dan hebben wij het arrangement dat jij niet mag missen! Met het Verwenarrangement met beautydag en overnachting aan de kust heb je een combinatie van allebei!

Je overnacht in een prachtig 4-sterren hotel in het Noord-Hollandse Egmond aan zee. Om 10.30 uur kom je aan in het Wellness center van het hotel. Bij aankomst krijg je slippers, een handdoek en een lekker kopje koffie/thee. Vervolgens begint jouw dag met verschillende behandelingen. Tussendoor kun je ook nog een lekker genieten van een lekkere lunch. Als klapper op de vuurpijl hoef je ’s avonds niet naar huis, maar kun je heerlijk overnachten in het hotel en de volgende ochtend ontspannend wakker worden met een heerlijk ontbijtbuffet.

Overnachten aan de kust

Je overnacht in een prachtig 4-sterren hotel gelegen aan de Nederlandse kust. Dit hotel is van alle gemakken voorzien. Naast het wellness center heeft het hotel nog vele andere faciliteiten. Zo kun je heerlijk ontspannen in de sauna, stoomcabine of zwembad, kun je een potje bowlen bij de bowlingbaan of kun je fietsen huren om de omgeving te ontdekken. Daarnaast kun je ook een heerlijk drankje drinken in de bar van het hotel of een hapje eten in het restaurant.

Wanneer kom jij jezelf verwennen aan de Nederlandse kust?

Recreatief.nl