Menu
Vrije tijd

TIP! 27 maart: Laura Fygi in Concert met Overnachting in Groningen

Geniet van het concert van Laura Fygi op zondag 27 maart 2016 en blijf overnachten in een geweldige kamer in Paterswolde, Groningen. Wilt u liever 2 nachten blijven? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Laura heeft inmiddels in heel Europa, Zuid-Amerika en Azië opgetreden. Als Nederlandse zangeres is ze er zelfs in geslaagd om de Chinese markt te veroveren, een unieke prestatie!

In 2015 viert Laura haar 25-jarig jubileum als solo artiest. Ze heeft inmiddels 13 cd’s op haar naam staan en een internationale carrière waar ze trots op kan zijn! Maar van stoppen is nog lang geen sprake… Ter gelegenheid van het jubileum brengt Universal Music een dubbel cd uit met op de ene cd de populairste tracks die zijn uitgekozen door de fans en op de andere een 12-tal speciale bonus tracks.

Tijdens het concert in het familiehotel, dat zal plaatsvinden op zondag 27 maart 2016, zal Laura begeleid worden door het Vincent Grit Trio.

Het hotel en de faciliteiten
In het natuurrijke Paterswolde, op steenworp afstand van de stad Groningen, ligt dit romantische 4-sterren hotel. In het familiehotel met meer dan 120 jaar historie, zult u echte Groningse gezelligheid ervaren.

Het familiehotel is een comfortabel 4-sterren hotel met een prachtige ligging nabij recreatiegebied Paterswoldsemeer en de bruisende stad Groningen. De omgeving is niet alleen geschikt voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten, maar ook voor culturele uitstapjes of een bezoek aan Dierenpark Emmen of de zeehondencrèche in Pieterburen.

U kunt er echter ook voor kiezen om in het hotel te blijven. Het hotel is uitgerust met een Health Club, voorzien van een sauna, zonnebank, zwembad en fitnessruimte, zodat u optimaal kunt ontspannen. Voor lunch of diner kunt u terecht in onze Brasserie of ons restaurant Fleurie waar u kunt genieten van diverse culinaire specialiteiten.

Boek nu ook dit bijzondere Concert van Laura Fygi met overnachting in Groningen!