Menu
Vrije tijd

TIP: Familieweekend op de Veluwe met KIDS FOR FREE

Slapen in chalets aan de rand van de Veluwe, lekker eten, leuke dingen doen, samen ontbijten en de kinderen kunnen gratis mee! U geniet nu wel heel voordelig op de Veluwe met onze speciale 2=1 aanbieding. 2 Nachten slapen waarvan 1 betalen.

Programmavoorbeeld

Dag 1:
18.00 uur: Inchecken (u bent natuurlijk ook eerder of later welkom!)
18.30 uur: Borrelen
19.30 uur: 3-gangen diner
Rest van de avond vrij programma.

Dag 2:
09.00 uur: Ontbijt
10.00 uur: Activiteiten programma (u kiest zelf hoeveel en welke): (Tennissen, langlaufen, Kano varen of treinfiets/skelter rijden, wandelen, steppen, naar de speeltuin (5 min wandelen, zondag gesloten), tafeltennissen, GPS schatzoeken)
Rest van de dag vrij programma.

Dag 3:
07.30 uur: (of misschien iets later…): Wildspotten, op eigen gelegenheid, op de Veluwe. Uitgerust met een route en verrekijkers gaan jullie zoeken naar edelherten, wilde zwijnen, herten, reeën en meer!
09.00 uur: Ontbijt (de kamers moeten dan ook leeg zijn, eventuele spullen kunt u achterlaten)
10.00 uur: Uitchecken

Misschien nog een leuk idee om naar dierentuin Burgers Zoo te gaan? Of het Openluchtmuseum? Of, op loopafstand, de Spelerij/Uitvinderij? Wij adviseren u graag.

Anders Overnachten op de Veluwe
Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar ’s avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Op de begane grond staan 2 eenpersoonsbedden. Het 3e bed is alleen met een trapje te bereiken.

Wilt u ook genieten van een heerlijk Familieweekend op de Veluwe met KIDS FOR FREE?