Menu
Vrije tijd

TIP: Fietsen en wandelen door de prachtige Soesterduinen

Actief er op uit in de mooie Soesterduinen

Bent u op zoek naar een actief weekendje weg? Dan is het 3-daags Fiets en Wandelarrangement in de Soesterduinen zeker iets voor u.

Tijdens dit arrangement overnacht u 2 nachten in een prachtig hotel gelegen in het Utrechtse Soest. Hierbij kunt u de fiets- of wandeldag goed beginnen met 2x een uitgebreid ontbijtbuffet. Tijdens uw verblijft kunt 1x gebruik maken van een heerlijk 3-gangen diner, welke geserveerd wordt in het restaurant van het hotel. Wanneer u op pad gaat door de mooie Soesterduinen zijn er natuurlijk voldoende leuke plekken om te genieten van een heerlijke picknick. Om u hiervan te kunnen laten genieten, krijgt u bij dit arrangement ook een lunchpakket mee. Om u niet aan uw lot over te laten in het grote gebied, krijgt u ook een informatiepakket mee over de omgeving met verschillende fiets- en wandelroutes. Kortom; alle ingrediënten voor een actief weekendje weg zijn aanwezig.

Overnachten op de Utrechtse Heuvelrug

Tijdens dit arrangement verblijft u in een prachtig hotel gelegen in de Soesterduinen. Dit gebied heeft voor ieder wat wils. Zo kunt u in dit gebied cultuur snuiven bij Paleis Soestdijk en haar tuinen, kunt u ontspannen in de spa en wellness van Omega en zijn er diverse musea en attractieparken in de omgeving. Een gebied waar u dus alles binnen handbereik heeft.

Geniet van de prachtige omgeving van Utrecht met het 3-daags Fiets en Wandelarrangement in de Soesterduinen!

Recreatief.nl