TIP: Rondvaart met korting in Amsterdam tijdens de LOVERS week

TIP: Rondvaart met korting in Amsterdam tijdens de LOVERS week

Kom in de week van Lovers voordelig genieten van een Candlelight Cruise of Diner cruise op de grachten van Amsterdam. Verras uw Valentijn met heerlijk gerechten, hapjes, kaarslicht en de prachtig verlichte grachten. Ontdek Romantisch Amsterdam.

Alleen in de week van Lovers ontvangt u € 10,00 p.p. korting op de Candle light cruise of Diner cruise.
Verras uw valentijn tijdens de meest romantische week van het jaar met een romantische vaart over de prachting verlichte grachten van Amsterdam.

Diner Cruise

Bekijk onze hoofdstad vanaf het water en geniet 2 uur lang van de prachtig verlichte grachten en een heerlijk 4-gangen diner. Het exclusieve 4-gangen diner wordt begeleid door uitstekende wijnen en ook andere drankjes zijn al bij de prijs inbegrepen.

All-in genieten tijdens de Amsterdam Diner Cruise

High Lights Amsterdam Diner Cruise
Cruise door de pittoreske grachten van Amsterdam
Geniet van het spectaculaire Amsterdam bij nacht met deze exquise cruise
Geniet van de unieke grachtengordel die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat
Geniet van een exclusief 4-gangen diner met drankjes

Candlelight Cruise
Trakteer jezelf op een unieke avond! Ervaar de magie van Amsterdam als je met deze cruise langs de prachtig verlichte grachten vaart. Glijdt zachtjes voort langs beroemde punten, gebouwen en bezienswaardigheden in al hun nachtelijke glorie. Onze gids zal de tour van interessant commentaar voorzien. Leun achterover en geniet van een heerlijke ervaring. Op de Candlelight Cruise serveren wij lokale vleeswaren, kaasspecialiteiten en heerlijke wijnen.

Ook genieten van een Rondvaart met korting in Amsterdam tijdens de LOVERS week?