TIP: Sensationeel groepsuitje Prison Break in Overijssel

TIP: Sensationeel groepsuitje Prison Break in Overijssel

Sensationeel groepsuitje Prison Break in Overijssel

Prison break Paasloo is een unieke, sensationele ontsnappingsgame waarin je in verschillende teams tegen elkaar strijdt om als eerste team te ontsnappen. Samenwerken met je teamgenoten is hierbij van belang. Lukt het jou en je team om uit de bus te ontsnappen en door het bos de vluchtauto te bereiken? Wie is er als eerste met de juiste code?

Programma

Na ontvangst in ons restaurant wordt u gearresteerd wegens het overtreden van de maatschappelijke gedragsregels roepen wij u en uw medeplichtigen op om uw gevangenisstraf uit te zitten.

Na een korte intake met een warme consumptie zult u op het gevangenistransport worden gezet. Het transport vertrekt 15 minuten na aanvang van de intake. In verband met de zware beveiliging vertrekt het transport volgens een strak tijdschema. Het is van belang dat alle toekomstig gedetineerden op tijd aanwezig zijn.

Onze penitentiaire inrichting ligt op een onstuimig en bosrijk terrein. Het dragen van goed schoeisel en de juiste kleding is daarom van groot belang. Prison Break Paasloo is weersonafhankelijk: 50% van de tijd speelt zich in de bus af en voor in het bos zijn paraplu’s aanwezig.

Mochten er veelplegers (gedetineerden die voor de tweede keer opgepakt worden) onder uw medeplichtigen zijn, wilt u dit dan doorgeven bij het uitvaardigen van het arrestatiebevel. Zij worden dan op transport gezet van de zwaarbeveiligde afdeling van Prison Break Paasloo

Bij terugkomst na 100 minuten kunt u de ervaringen bespreken tijdens de borrel (ex) en een buffet 1,barbecue 1 of diner 1

Sfeervolle locatie in de Weerribben

Dit gezellige en sfeervolle restaurant in Paasloo biedt uitstekende mogelijkheden om heerlijk te lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee. Aanpassingen op dit programma zijn uiteraard mogelijk. Tijdens uw verblijf mag u ook vrij gebruik maken van het zwembad en andere sportfaciliteiten die aanwezig zijn op deze sfeervolle locatie.

Kortom, maak van uw dagje uit een ware belevenis!

Boek hier dit sensationeel groepsuitje Prison Break in Overijssel!

Klik hier voor meer uitjes in Paasloo, Overijssel.

Recreatief.nl