Menu
Vrije tijd

Tip van de Redactie: 2-daags ALL-IN Groepsuitje op de Veluwe met overnachting in Finse Chalets

Lachen, gieren, brullen op de latten

Staat er weer een gezellig groepsuitje voor jullie op te planning, maar zijn jullie nog aan twisten wat jullie willen gaan doen? Dan is het 2-daags ALL-IN Groepsuitje op de Veluwe met overnachting in Finse Chalets zeker een aanrader voor jullie.

Jullie overnachten op een unieke locatie in het Gelderse Dieren in een echte Finse chalet. Tijdens jullie verblijf staat gezelligheid centraal en hoeven jullie geen zorgen te maken over wat er nog geregeld moet worden, want dat is al voor jullie gedaan! Om te beginnen overnachten jullie in een leuke chalet voorzien van alle algemene voorzieningen. Jullie krijgen 1x een heerlijk 3-gangen diner in het restaurant, waar de volgende ochtend ook een uitgebreid ontbijt voor jullie klaarstaat. Op de dag van aankomst zullen jullie ’s avonds een GPS tocht doen op de Veluwe. Na deze GPS tocht volgt er een prijsuitreiking met champagne. De volgende ochtend is het lachen, gieren brullen geblazen met het langlauf plezier circuit, waarbij jullie gefilmd gaan worden. Na dit pleziercircuit volgt er een prijsuitreiking en kunnen jullie jezelf terugzien op film op grootbeeld. Om het weekend compleet te maken, kunnen jullie daarna genieten van een lekkere houthakkers lunch. Een fantastisch groepsuitje dus!

Overnachten in een unieke Finse Chalet

Jullie overnachten in een unieke Finse Chalet gelegen aan de rand van de Veluwe in Dieren. De locatie waar jullie verblijven is voorzien van vele verschillende activiteiten, dus je gaat je zeker niet vervelen. Voor wie graag een fietstocht of wandeltocht wilt maken door de prachtige natuur kan dat doen op de Veluwe. Willen jullie graag het groepsuitje combineren met een avondje op stap? Ook dat is mogelijk, want de stad Arnhem ligt op slechts 20 minuten afstand.

Wanneer gaan jullie het 2-daags ALL-IN Groepsuitje op de Veluwe doen?!

Recreatief.nl