Menu
Vrije tijd

TIP van de Redactie: Golfen en nachtje Slapen op een Kasteel in Limburg

Met het 2-daagse Golf arrangement kunt u heerlijk genieten van een 4-gangen diner in dit prachtige Kasteel. U overnacht in een luxe split-level kamer met terras en kunt ’s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijt. Kom ook genieten in dit schitterende kasteel.

Wegdromen in een kasteel
Dit prachtige landgoed kasteel is gelegen in het cultuurvolle en groen landschap van de gemeente Roerdalen. Het landschap kenmerkt zich door prachtige bosgebieden, oude rivierarmen, moerasgebieden, uitgestrekte landbouwgebieden en stuifduinen en pittoreske plaatsjes.

Overnachten
Overnachten bij dit Landgoed Kasteel is wel heel bijzonder. In de kasteelhoeve, op zo’n 50 meter afstand van de Voorburcht verblijft u in unieke 2-persoons themasuites of luxe hotelkamers. Elke kamer heeft zijn eigen terras. Heel speciaal zijn de torenkamer en de “Baron de Ravillesuite” in de voorburcht. Ook zijn er 3 fantastische sauna suites beschikbaar in de nieuwe toren. Een kort of een lang verblijf op dit Landgoed Kasteel is gegarandeerd geslaagd!

Golfen op Herkenbosch
De golfbaan ligt op een terrein van 60 hectare met een hoogteverschil van vele meters. Golf en natuur zijn op deze golfbaan goed in elkaar overgegaan, zoals golf in zijn oorspronkelijke vorm bedoeld moet zijn. Zo komt u vele fairways tegen, omringd door bomen, waarbij u niets anders ziet of hoort dan de natuur.

Review TIP: “Ik doe nooit mee aan dit soort beoordelingen, nu wel, want het arrangement was fantastisch. De deelnemers aan het golftoernooi waren allen enthousiast, de prijskwaliteit verhouding is verbluffend. De souplesse van het personeel dat ons geholpen heeft was ook fantastisch, alles kon en werd geregeld naar onze wens. Dus ja, een 10. en de deelnemers gaan ook van uw aanbiedingen gebruik maken, hebben ze mij gezegd. Dus zo doorgaan.”

Klik hier en boek ook dit super leuke Nachtje weg en Golfen op een Kasteel in Limburg.

Toch liever golfen in een andere regio? Klik hier voor al onze golfarrangementen.