Menu
Vrije tijd

TIP van de Redactie: Muzikale Jordaantour in Amsterdam

Tijdens deze Muzikale Jordaan tour doen we een origineel Mokums café aan, waar uw gids een aantal van de mooiste en gevoeligste onvervalste Mokumse liederen ten gehore zal brengen en u natuurlijk uit volle borst mag meezingen!! Voor het échte Mokumse gevoel is dit uitje absoluut geschikt!

Muzikale Jordaan Tour
Aan de voet van die mooie Wester ligt die mooie, die fijne Jordaan. Als er één artiest was die dit kon zingen met heel zijn hart en ziel, dan was het Johy Jordaan wel. Als Je Voor Een Cent Geboren Bent, Bij Ons In De Jordaan en Geef mij Maar Amsterdam zijn natuurlijk wereldberoemd! Maar ook andere Mokumse coryfeeën konden er wat van! Denk maar eens aan Tante Leen, Willy Alberti en André Hazes (hoewel die laatste niet uit de Jordaan kwam…).

Trots op Mokum
Omdat Mokum Events trots is op haar stad en we u de tijden van weleer graag willen laten herbeleven, nemen wij u mee op deze Muzikale Jordaantour in Amsterdam. Onze muzikale gids laat u de mooiste plekjes zien, oude grachtjes, smalle steegjes, krappe bruggetjes en gezellige hofjes. Dit zijn de plekjes waar het, zo vaak zware, Jordanese leven zich vroeger afspeelde en waar de beroemde Mokumse tekstdichters hun inspiratie opdeden.

Zing in volle borst mee!
Tijdens de tour doen we een origineel Mokums café aan, waar uw gids een aantal van de mooiste en gevoeligste onvervalste Mokumse liederen ten gehore zal brengen en u natuurlijk uit volle borst mag meezingen!! Zakdoek mee!

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Het uitje heeft een gemiddelde van een 9,3!
“geweldig wat deed die man zijn best, en 2 leuke kroegjes gezien. Een geweldig middag.”
E. de Vette geeft een 10.

“de muzikale jordaantoer is een echte aanrader. gezellig meezigen, lekker wandelen en een drankje. wij hebben een top dag gehad, met dank aan de gids die veel leuke weetjes had over de jordaan en de bekende jordaanse zangers.”
V. Koning geeft een 10.

“De Muzikale Jordaan Tour: een hele leuke manier om de Jordaan te ondekken. Jan heeft een geweldige babbel en een nog betere stem. Een aanrader.”
K. de Gooijer geeft een 8.

Ook op zoek naar een leuk groepsuitje in de Jordaan? Boek dan nu de Muzikale Jordaantour in Amsterdam.