Menu
Vrije tijd

TOP 3: 3-daagse golftrips naar Duitsland

Heeft u de banen in Nederland al een beetje gezien en bent u op zoek naar een nieuwe golf uitdaging? Ga eens naar Duitsland en spel op een van de beste banen. Verblijf bij een hotel op de golfbaan of verblijf wat meer in de natuur. Naast het 18-holes golfen kunt u ook een proefcursus doen met een golfinstructeur voor een extra boost. In Duitsland kunt u ook prachtig wandelen in de bossen en geniet van de natuur.

Ga lekker golfen in Duitsland en speel op een van de beste banen.

3-daags Golfarrangement net over de grens in Duitsland – voor de echte liefhebber
Geef uw golftalent een boost want dit heerlijke hotel ligt in het hart van een golfbaan met 18 holes. De Golfbaan behoort tot een van de beste banen van Duitsland en is gelukkig voor ons net over de grens gelegen.
Kom 3 dagen genieten van de mooie omgeving en een prachtige baan waar uw golfhart sneller van gaat kloppen.

3 daags Golfarrangement in het Sauerland – incl Greenfee golfbaan Winterberg
Het golf arrangement is de ultieme combinatie van ontspanning, inspanning en culinair genieten. Gespeeld wordt op de prachtige, uitdagende golfbaan van Golfclub Winterberg, op maar 18 km van het hotel. Nadat u overdag uw swing heeft geperfectioneerd, geniet u iedere avond van een 3-gangen keuzediner met saladebuffet.

3-daags Golfarrangement in Sauerland met diner en dag golfen
Wilt u er even tussenuit en bij onze oosterburen verblijven en golfen in Sauerland? Dan is dit absoluut een aanrader. Het hotel heeft een goede keuken, 3- en 4-sterren kamers en u kunt hier natuurlijk fantastisch golfen. Bij het 3-daags golfarrangement krijgt u op een proefcursus met golfinstructeur en aansluitend kunt u zelf 18 holes golfen.

Bent u op zoek naar een ander golfarrangement in Duitsland?

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Recreatief.nl