Menu
Vrije tijd

TOP 3 Culinair arrangement met nachtje weg

Ga er een heerlijk nachtje op uit en geniet in de avond van een culinair diner. U kunt soms zelfs dineren met bijpassende wijnen om de culinaire avond compleet te maken. Uiteraard hoeft u na deze avond nog niet naar huis en kunt u genieten van een overnachten waarna u de volgende dag uitgerust weer naar huis kunt rijden. Deze top 3 is speciaal voor u samen gesteld om en culinair te genieten.

Uw culinair avontuur begint met een aperitiefje bij de open haard in onze gezellige lounge en wordt voortgezet aan de sfeervolle tafels in het restaurant of in de statige herenkamer. Na het heerlijke 4-gangendiner van de chef, wat begeleid wordt door een bijpassend wijnarrangement, kunt u onder het genot van een kopje koffie nog even nagenieten.
2-daags Culinair arrangement – genieten in het Montferland

Beleef Afrika in Sauerland! De ingrediënten voor een perfect culinair weekend zijn een verfijnde keuken, wellness en ontspanning.
2-daags culinair arrangement – proef Afrika in het Sauerland

Een verblijf om uw lippen bij af te likken. Twee dagen genieten van Oisterwijk en omgeving. Maar bovenal van dit toprestaurant. Chef-kok Mark Vugts legt u in de watten met een culinair 5-gangendiner. U maakt kennis met heerlijke producten uit de streek, in gewaagde recepten en smaakvolle klassiekers.
Weekendje weg en Culinair genieten in Brabant

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl

Recreatief.nl