Menu
Vrije tijd

TOP 3 Familiedag in Montferland

Van scooter rijden en quattrocyclen tot aan spelletjes spelen en Schots golfen, Montferland biedt u diverse mogelijkheden voor een geslaagde familiedag! Wij regelen graag uw familiedag van a tot z met leuke activiteiten en lekker eten. Lekker barbecueën of een pannenkoeken lunch, het zit allemaal in ons aanbod.

Ik heb voor vandaag een TOP 3 arrangementen in Montferland voor u samengesteld voor een onbezorgde familiedag.

Familieuitje in Montferland met diverse Spelletjes en de Quattrocycle
Een uniek familieuitje beleeft u nergens anders dan in het Montferland. In deze prachtige omgeving gaat u met de quattrocycle op pad om zo niet alleen van de omgeving te genieten maar ook van elkaar. Daarnaast zullen we zien wie het fanatiekste familielid is tijdens de spellen die voor u klaarstaan.

Scooteruitje en pannenkoeken eten in Montferland
Stap met uw familie of vrienden op de scooter en maak een prachtige scootertocht door het bosrijke Montferland. Vergeet onderweg niet te genieten van een drankje en snack. Sluit een frisse dag in de buitenlucht af met een pannenkoekenlunch of diner.

Familiedag in Didam met Molenbezoek, Schotsgolf en heerlijk Barbecue buffet
Een gezellige dag beleven met uw familie? Dan is deze Montferlandse familiedag zeker een aanrader! Stap in de plokkewagen die u naar de molen brengt waar u een rondleiding krijgt en even terug in de tijd gaat. Na het bezoek staan Schots golf en een heerlijke barbecue op het programma.

Hulp nodig met het plannen van uw familiedag? Wij zijn u graag van dienst en helpen u graag aan een onvergetelijke dag. U kunt ons bereiken op het nummer 088-5405805.

Met vriendelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl

Recreatief.nl