Menu
Vrije tijd

TOP 3 Golftrips in Limburg tussen de heuvels en in een bijzondere accommodatie

Sla een hole in one tussen de Zuid-Limburgse heuvels en geniet van een heerlijk verblijf in deze regio. Voor de echte golfliefhebbers is Limburg met haar 25 golfbanen de ideale plek om aan uw slag te werken. Na een sportieve dag op de golfbaan bent u van harte welkom in een van de hotels in Limburg. Ik heb voor u de TOP 3 populaire golftrips op een rijtje gezet die zeker een bezoek waard zijn!

  • Golftrip 1: 3-daags golfarrangement – Grenzeloos golfen in Limburg en overnachten op een kasteel
    3 Dagen genieten in een schitterend kasteel en een dag 18 holes golfen op een golfbaan naar keuze. U kunt bij dit golfarrangement kiezen uit 3 verschillende golfbanen. Geniet van dit schitterende golfarrangement met z’n tweetjes of neem uw golfvrienden mee.

    Het kasteel biedt 20 hotelkamers, een culinair kasteelrestaurant, een gezellige serre, een prachtig terras, een ruime omliggende tuin en een sauna

  • Golftrip 2: Romantiek en Golfen – Heerlijk nachtje wegdromen op een Kasteel
    Met dit arrangement kunt u heerlijk genieten van een 3-gangen diner in het kasteel, een dagje heerlijk golfen en u overnacht in een luxe split-level kamer met terras. ’s Ochtends geniet u van een uitgebreid ontbijt. Kom ook genieten in dit schitterende kasteel.

    Overnachten bij dit Landgoed Kasteel is wel heel bijzonder. In de kasteelhoeve, op zo’n 50 meter afstand van de Voorburcht verblijft u in unieke 2-persoons themasuites of luxe hotelkamers. Elke kamer heeft zijn eigen terras. Heel speciaal zijn de torenkamer en de “Baron de Ravillesuite” in de voorburcht. Ook zijn er 3 fantastische sauna suites beschikbaar in de nieuwe toren. Een kort of een lang verblijf op dit Landgoed Kasteel is gegarandeerd geslaagd!

  • Golftrip 3: 2-Daags Golfarrangement op de mooiste golfbanen in Zuid-Limburg
    Sla een hole in one op de mooiste golfbanen van Nederland! De heuvels van Zuid-Limburg bieden een prachtig decor voor professionele golfbanen met verschillende moeilijkheidsgraden. Meerdere schitterende golfbanen liggen in de directe omgeving van het 4-sterren hotel en zorgen gegarandeerd voor veel golfplezier, maar ook de nodige golf uitdaging voor echte golfliefhebbers.

    Hotelgasten kunnen gratis gebruikmaken van het uitgebreide Spa & wellness centre, dat is uitgerust met een binnenzwembad, sauna, solarium, fitnessruimte en whirlpool. In het schoonheidscentrum kunnen diverse lichaams- en gezichtsbehandelingen worden gereserveerd; hiervoor geldt een toeslag.
    Het hotel staat bekend om zijn klassiek Franse keuken. De historische eetzalen van dit in authentieke stijl gerestaureerde kasteel bieden de ideale ambiance voor een heerlijk diner.

Boek nu een van deze populaire golftrips, verbeter uw slag op de baan en komt tot rust in het hotel!

Met sportieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Golfweekend.nl

Recreatief.nl