Menu
Vrije tijd

Top 3: Met Kerst naar Drenthe? Boek dan snel 1 van de laatste kamers!

Bent u nog op zoek naar een leuke aanbieding om de Kerstdagen buiten de deur te vieren en heeft u altijd al eens een bezoek willen brengen aan Drenthe? Ik geef u geen ongelijk, Drenthe is een prachtige provincie met mooie natuurgebieden en pittoreske dorpjes. U zult hier tijdens de Kerst dan ook zeker een prettig verblijf ervaren! Er zijn nog een paar plekjes over dus boek snel en geniet van een heerlijke tijd.

  • 3-daagse Kerstaanbieding in Drenthe – Lekker onbezorgd genieten
    Met z’n tweetjes of met de hele familie heerlijk genieten van de kerstdagen in Drenthe? Dan zult u zich hier zeker thuis voelen. Ervaar de mooie en sfeervolle omgeving van Coevorden. Maak een heerlijke kerstwandeling, bezoek de schaapskude, Wildlands of geniet gewoon van de rust en geen druktes thuis.
  • 4-daags Kerstarrangement in Drenthe met Live Cooking kerstdiners met live muziek
    Ook lekker ontspannen en genieten tijdens de feestdagen? Laat u dan verwennen in dit sfeervolle 4-sterren hotel in het gastvrije Drenthe. Geniet van een Live Cooking kerstdiner op Kerstavond, buffet dansant met live muziek op Eerste Kerstdag, maak een kerstwandeling en geniet van een lekkere kop warme choco bij terugkomst.
  • Actief de baan op met Kerst tijdens het 3-daags Golfarrangement in Zuid-Drenthe
    Wilt u tijdens de Kerstdagen niet alleen slapen en eten maar lekker actief de golfbaan op? Dit Resort in Erica is dan de perfecte bestemming voor u. Het 4-sterrenhotel is gesitueerd aan de rand van het groene natuurgebied Bargerveen/Veenland. Tijdens uw verblijf met Kerst, gaat u 2x 9-holes golfen op best gewaardeerde 9 holes golfbaan van Nederland.

Met feestelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Kerstaanbieding.nl

Recreatief.nl