Menu
Vrije tijd

TOP 3: Nog een dagje Varen in de Biesbosch?

Nu kan het nog, met dit prachtige weer. Geniet nu van een dagje varen in de Biesbosch. Lekker een dagje uit in Brabant en genieten van het prachtige weer op het water.

Wilt u met uw groep een sloep huren zodat jullie lekker zelf de hele dag kunnen varen of wilt u samen met uw partner, vriendin of vriend een 2 uur durende rondvaart door de Biesbosch maken? Het is allemaal mogelijk.

Ik heb 3 Toppers voor u op een rijtje gezet voor een dagje uit op het water in de Biesbosch:

1. 2 uur durende rondvaart door de Biesbosch

Gedurende een 2 uur durende rondvaart wordt het gehele gebied van de Biesbosch doorkruist. De 2 uur durende rondvaart vertrekt altijd vanaf Drimmelen! Tijdens de vaart kunt u een drankje nemen vanaf de bar en vertelt de schipper het een en ander over hetgeen u onderweg te zien krijgt.

De Brabantse Biesbosch is een nat gebied of wetland, waar grote groepen vogels dekking, voedsel en nestgelegenheid vinden.

2. Varen in de Biesbosch! Met de hele groep in een luxe fluisterstille sloep!

Lekker genieten op het water van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, de Biesbosch in Brabant? Dat kan met dit sloep arrangement! Gezellig een dagje op het water met familie en vrienden. Aanmeren waar u wilt en gewoon gezellig genieten aan boord van een sloep!

De Biesbosch is een prachtig veelzijdig en mooi natuur gebied in Brabant. Tijdens dit arrangement kunt u dat zelf ontdekken terwijl u rondvaart in een luxe elektrische sloep.

Kortom een lekker dagje op het water voor jong en oud!

U stapt aan bood op een fluisterstille sloep met of zonder een goed gevulde picknickmand, aan u de keus. Onze verhuursloepen worden elektrisch aangedreven zonder CO2 uitstoot, en zo kunt u fluisterstil de Biesbosch verkennen.
Op onze sloepen is geen vaarbewijs nodig.U kunt met maximaal 11 personen op 1 sloep.

Nationaal Park de Biesbosch staat centraal bij onze uitjes te water. Hollands oudste stad Geertruidenberg is een bezienswaardigheid op zich en geldt als start- en eindpunt.

Sloepvaren

3. Groepsuitje in de Biesbosch – Ontdek de Biesboschtocht

De beste stuurlui staan aan… het roer – Verken de Biesbosch met uw groep. U maakt een boottocht door dit prachtige natuurgebied. Dit super leuke uitje is al te boeken vanaf 5 personen.

Deze dag krijgt een bijzonder karakter omdat u als groep zelf aan het roer staat van de kajuitboten. Onder begeleiding van een gids vaart u door de kreekjes naar het hart van de Biesbosch.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl