TOP 3 Ontdek België met een Weekendje Weg

TOP 3 Ontdek België met een Weekendje Weg

Romantisch genieten in België, de Kerst vieren in België of toch liever golfen in België? Geniet net over de grens van heerlijke arrangementen met uw geliefde, familie of vrienden. Even lekker een weekendje ertussenuit en genieten van de prachtige natuur van België. Proef ook eens die heerlijke Belgische bonbons, dan wilt u nooit meer naar huis!

Ik heb voor u 3 Toppers geselecteerd voor een weekendje weg voor verschillende gelegenheden. Bekijk deze toppers nu en boek!

1. 2-daags Romantisch arrangement in een Kerk in Belgie

Romantisch genieten in een schitterende locatie? Dat is wat u gaat beleven als u dit arrangement boekt in één van de mooiste locaties van Mechelen. In een voormalig klooster vindt u dit prachtige stijlvolle hotel.

Door de betoverende inrichting van Martin’s Patershof wordt elke bezoeker als het ware meegevoerd op een adembenemende reis doorheen tijd en ruimte. Zo baden alle kamers, dankzij de glasramen, in een hemels licht en kunnen de gasten in het kerkkoor genieten van hun ontbijt. Een onvergetelijke ervaring.

Romantisch genieten is bij ons geen probleem. Door de sfeer in het klooster waant u zich gelijk in de zevende hemel, maar ook in de omgeving in het hotel is er voldoende te beleven.

Mechelen is namelijk de gewezen hoofdstad van de Bourgondische Nederlanden en enige Vlaamse stad die 4 keer voorkomt op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Deze stad telt ongemeen veel schattige plekjes. Zowel pleintjes als grootse bouwwerken, leuke terrassen en hippe winkels, musea, kunstgalerijen, (natuur)parken, recreatiedomeinen,… Ook zeilers, windsurfers, minigolfers en vissers komen er aan hun trekken… Kortom, een stad met velerlei gezichten maar met een menselijke dimensie. Ga dus te voet of met de fiets op ontdekking uit…

Kerk Belgie

2. 3-dagen genieten met Kerst in Gent Belgie

Ook in de mooiste tijd van het jaar, is Gent een echte aanrader. Als de historische gebouwen en monumenten onder een laagje sneeuw zijn bedekt, wordt de stad om getoverd tot een sprookje. Kom ook genieten met de kerstdagen in het sprookjesachtige Gent.

Gent, volgens Lonely Planet België’s best bewaarde geheim, is zeer de moeite waard. Het kent vele indrukwekkende bezienswaardigheden en ademt de sfeer uit van het verleden. De stad die schoonheid en cultuur combineert met creativiteit, vooruitstrevend design en gastronomie. Kortom, gezellig genieten!

Ontdek de meest historische stad van Vlaanderen en verblijf in Sandton’s eerste Grand Hotel, Sandton Grand Hotel Reylof. We kijken er naar uit u met de kerstdagen te mogen verwelkomen!

3. Golfaanbieding in de Belgische Kempen

U gaat rustig golfen op één van de nabijgelegen golfbanen en ‘s avonds laat u zich lekker culinair verwennen. Dit is mogelijk met dit speciale Golfarrangement in Hotel-Restaurant In Den Bonten Os in Rijmenam, België!

De rustige en bosrijke omgeving van de Belgische Kempen biedt enkele prachtige golfterreinen. Bij het golfarrangement van “Hotel-Restaurant In den Bonten Os” kiest U uit één van de nabijgelegen golfbanen en kiest U de gewenste afslagtijd, wij zorgen voor de rest!

‘s Avonds kunt u zich culinair laten verwennen met de heerlijke gerechten van onze gerenommeerde keuken en kunt u helemaal van het dagje golf nagenieten op het houten tuinterras of in het gezellige salon.

Genieten in de omgeving van het hotel
Ook is In Den Bonten Os een perfect uitgangspunt om een dagje naar Antwerpen, Mechelen of Brussel te gaan. Wil u niet naar de stad maar juist genieten van de groene natuur dan kan u uiteraard ook in de directe omgeving heerlijk fietsen of wandelen.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl