TOP 3: Oud en Nieuw trips voor 2 dagen

TOP 3: Oud en Nieuw trips voor 2 dagen

Tijdens de jaarwisseling een nachtje weg? Boek dan één van onze fanatische 2-daagse Oud en Nieuw aanbiedingen. Aan de kust, in het land van Maas en Waal of op een landgoed in het gezellige Brabant, het is er allemaal op en top genieten! Op oudejaarsavond geniet u van een heerlijk diner en de volgend ochtend staat er een uitgebreid nieuwjaarsontbijt voor u klaar. De hotels zijn corona proof dus hier beleeft u een onvergetelijke jaarwisseling!

TOP 3: 2-daagse Oud en Nieuw arrangementen

  • 2-daags Oud & Nieuw arrangement in Egmond aan Zee – Heerlijk genieten aan de Kust
    Heerlijk een nachtje weg met Oud en Nieuw en lekker uitwaaien aan het strand? Met deze 2-daagse Oud en Nieuw aanbieding verblijft u een nacht in Egmond aan Zee, op Oudjaarsavond geniet u van een gezellige avond met buffetten en drankjes zijn dan inbegrepen. Verwen u zelf met Oud en Nieuw en boek deze fantastische trip aan de kust!
  • 2-daags Oud en Nieuw arrangement in het land van Maas en Waal
    Lekker een nachtje weg met Oud en Nieuw en geen gedoe thuis? Boek dan deze 2-daagse Oud en Nieuw aanbieding voor slechts € 79,00 per persoon inclusief 3-gangen diner in een landelijk gelegen hotel aan het water. Gezellig met familie, vrienden of lekker met z’n tweetjes er tussen uit!
  • Oud en Nieuw in Brabant vieren? 2 Dagen genieten op het prachtig landgoed in Brabant
    Sluit het jaar feestelijk af op ons 14 ha landgoed. Het landgoed straalt alles uit waar het hotel voor staat: kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en inspiratie. Tijdens Oud en Nieuw kunt u genieten van de wellness faciliteiten en een uitgebreid ontbijtbuffet. Maar u kunt ook onbeperkt gebruik maken van de sportfaciliteiten.

Met feestelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl

Recreatief.nl