Menu
Vrije tijd

TOP 3: Oud en Nieuw vieren in Zeeland

Wilt u dit jaar het nieuwe jaar inluiden op een andere plek dan thuis maar weet u nog niet waar? Wat dacht u dan van Zeeland. Heerlijk uitwaaien op het strand en een winterse wandelingen maken op de duinen. Ik heb ter inspiratie voor u een TOP 3 Oud & Nieuw arrangement in Zeeland geselecteerd die zeker het kijken waard zijn.

3-daags Oud & Nieuw arrangement aan Zee – Vier de Jaarwisseling aan de Zeeuwse Kust
Met dit heerlijke 3-daags oud & nieuw arrangement geniet u de laatste dagen van het jaar heerlijk aan zee. Genieten van diners, toosten op het nieuwe jaar met bubbels en oliebollen. Wat wilt u nog meer?

4-daags Oud & Nieuw met oudjaarsbuffet en Live Muziek in Zeeland
Op zoek naar een bijzonder arrangement tijdens Oud & Nieuw? Bij dit hotel kunt u genieten van een 4-daags oud & nieuw arrangement met op oudejaarsavond een oudjaarsbuffet met live muziek.

3-daags Oud en Nieuw arrangement in een Zeeuws strandhotel met Feestavond
Heerlijke strandwandelingen maken, lekker relaxen in het hotel en op oudjaarsavond genieten van een 4-gangen diner met aansluitend een feestavond met live muziek. Tijdens de jaarwisseling een feestelijke toost met bubbels, oliebollen en vuurwerk. Ook zin in een gezellige jaarwisseling? Kom dan genieten in Zeeland.

Met feestelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl

Recreatief.nl