Menu
Vrije tijd

Top 3: Populairste golfweekendjes met leuke reviews

Staat er een golfweekend op de planning? Bij deze 3 populaire weekendjes weg bent u zeker van een goed verblijf en golf op een van de prachtige banen. Vele mensen waar u al voor en hebben dan ook goede beoordelingen achter gelaten. Zo kunt u gerust uw volgende weekend plannen om met zijn tweetjes of met uw golfclub naar toe te gaan.

Bekijk en boek een van deze populaire golfweekendjes.

  • 3-daags Golfarrangement – Golfen in het mooie Brabantse land
    Review: Wij hebben genoten van een perfect arrangement. Met name de ontvangst en het uitstekend 3/4 gangen diners was naar ieders tevredenheid. De kamers waren klein, maar functioneel, en ieder heeft na een vermoeiende golfdag goed kunnen slapen. Ook verrassend was het heerlijke ontbijt de volgende dagen. Dit arrangement is aan te bevelen.
  • Romantiek en Golfen – Heerlijk nachtje wegdromen op een Kasteel
    Review: Ik doe nooit mee aan dit soort beoordelingen, nu wel, want het arrangement was fantastisch. De deelnemers aan het golftoernooi waren allen enthousiast, de prijskwaliteit verhouding is verbluffend. De souplesse van het personeel dat ons geholpen heeft was ook fantastisch, alles kon en werd geregeld naar onze wens. Dus ja, een 10.

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Recreatief.nl