Menu
Vrije tijd

TOP 3 Vriendinnen uitjes met dagje wellness

Wilt u eens even bij kletsen met vriendinnen tijdens een heerlijk weekendje weg? Ontspan en geniet daarbij ook van een sauna bezoek of laat u verwennen tijdens de behandelingen. Ga eens uitwaaien aan de kust met vriendinnen of geniet van de Limburgse gastvrijheid tijdens het weekendje weg.

Kom heerlijk ontspannen en ga bij kletsen met vriendinnen tijdens een weekendje met wellness dag.

Relaxarrangement – 3-daags Kuren Bad Valkenburg
Genieten van de echte Limburgse gastvrijheid en uitgebreid relaxen? Van de typisch Limburgse ontvangst met een lekker stukje vlaai en het gastronomische diner tot aan het bezoek aan Sauna & Wellness resort Thermae 2000; hier zal het u aan niets ontbreken!

Wellness ZEN arrangement – TOP 2-daags Beauty Verwenarrangement
Beautybehandelingen om lekker helemaal tot rust te komen en te relaxen. Na deze TOP verwendag blijft u lekker slapen en ontwaakt u met uitzicht op zee. Verwen u zelf, neem uw geliefde mee of gezellig met vriendinnen even bij tanken aan het strand.

Verwenweekend in Twente inclusief Hamam behandeling – Nachtje weg met vriendinnen
Lekker even bijpraten met je vriendinnen en ondertussen genieten van de Sauna faciliteiten van Sauna Vital. Om het nachtje weg helemaal compleet te maken zit er ook een Hamam behandeling van 40 minuten inbegrepen. Kom genieten in Twente met dit complete verwenarrangement.

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Recreatief.nl