Menu
Vrije tijd

TOP 3: Zeildag of Zeilweekend vanuit Friesland

Op zoek naar een dagje zeilen of weekendje zeilen? Vanuit Friesland maak je de mooiste zeiltochten.

Voor vandaag heb ik 3 Toppers uitgelicht voor een Zeildag of Zeilweekend vanuit Friesland.

1.Skutsje Silen in Friesland- Zeilen over Friese wateren

Heerlijk een halve dag zeilen op de Friese wateren met familie, vrienden, personeel of wie u ook wilt uitnodigen. De wind in de zeilen, het klotsende water tegen de boeg van het skutsje en genieten van de Friese wateren en natuur. Dit staat gegarandeerd voor een heerlijke ontspannen dag met een informeel karakter.

2. Zeildag of zeilweekend op de Waddenzee – Bijzonder groepsuitje voor vrienden, familie of collega’s

Een unieke zeiltocht op de Waddenzee speciaal voor groepen. Deze dag- of 24-uurstochten, waarbij het schip uiteindelijk op de bodem van de Waddenzee komt te liggen, zijn een groot succes en een zeer bijzondere beleving. De zeilschepen, met thuishaven Harlingen, zijn gebouwd voor het varen op getijdewater. De Waddenzee, met haar voortdurende cyclus van eb en vloed, is al vele jaren het vaar- en droogvalgebied.

3. Weekendje zeilen met een klipper vanuit Harlingen

Zeilen op deze klipper is een belevenis op zich. Of u nu met uw vereniging, bedrijf of familie wilt varen, zeilen op deze klipper vanuit Harlingen is mogelijk. De Waddenzee en het IJsselmeer liggen binnen handbereik. Een dagtocht naar Terschelling of de zeehondenbank als familieuitje, een weekend zeilen naar Vlieland, Texel of Ameland, een weekje uitwaaien tijdens een individuele tocht, een dagtocht met uw vrienden of een zeilvakantie, wij, Mark en Esther, heten u van harte welkom aan boord.

Klik hier voor al onze Zeilarrangementen!

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl / Zeilarrangementen