Menu
Vrije tijd

TOP 4: Dagje uit met City Game in de Stad

De leukste City games vindt u hier! Van de Jacht op de Macht, geweldige Tuk Tuk challenges tot komische rally games. Nodig vrienden uit of ga met familieleden de uitdaging aan in de stad. Geniet ook van een dagje uit met city game in de stad.

Wij hebben 4 echte City Games voor u op een rijtje gezet. Kijk nu welke het beste bij uw groep past:

1. City Experience – cultureel en actief groepsuitje

Uw gezelschap wordt in kleine groepjes verdeeld. Elke groep krijgt een mobiele telefoon waarmee foto’s gemaakt en verstuurd kunnen worden mee. U krijgt via deze telefoons cryptische informatie over de leukste plekjes in het centrum van de stad. Het doel van de City Experience is dat u deze plekken vindt. Iedere keer maakt u een foto van de bewuste plek en vervolgens stuurt u deze via een zogenaamd MMS berich. Zodra deze foto binnenkomt, ontvangt u weer een nieuwe opdracht.

U gaat te voet op zoek naar deze plekken. Soms moet u daar een bijzondere opdracht uitvoeren. Verder zult u ook regelmatig de hulp van de inwoners van deze stad moeten inroepen om bepaalde locaties te vinden. Sommige opdrachten zijn makkelijk en snel te vinden, andere zijn moeilijker op te lossen.

2. Grensverleggend groepsuitje – Da Vinci Code in Utrecht

Midden in het centrum van Utrecht staat een kluis. Deze kluis heeft een code.

Kraak de code en….. de verassing is voor u!

We ontvangen u met een drankje in het centrum van Utrecht. De uitleg wordt gegeven…..

Verhaal ‘Da Vinci Code’
De kluis die midden in de stad staat is een familieschat. De code is jarenlang geheim gebleven maar vandaag gaat u hem kraken. Dit doet u niet alleen, want de laatste overgebleven van de familie is de kluizenaar, hij gaat u helpen!

De code zit verstopt in historische gebouwen door heel Utrecht. een fout met uw team zal u op een ander spoor zetten… en misschien is de inhoud van de kluis dan niet voor u!

Spel ‘Da Vinci Code’
De kluizenaar gaat u hierbij helpen en op de aangegeven plekken gaat u verschillende opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. maar let op, dit kan alleen als u op de juiste plek bent.

Da Vinci Code de Winnaar
Alle opdrachten van de kluizenaar goed uitgevoerd?

Zal de code kloppen….?

Ren dan zo snel mogelijk naar het beginpunt. Het eerste team dat de kluis bereikt met juiste code, mag de kluis raken. Hou je de inhoud zelf of geef je dit terug aan de kluizenaar??

Als u wilt winnen, vergeet dan niet uw smart Phone…..

Stadsspel

3. Tuk Tuk Challenge in Rotterdam – Rijden met uw eigen Tuk Tuk door de Maasstad

Wanneer u bent opgeleid tot echte Tuk Tuk driver gaat de speurtocht door Rotterdam van start. Terwijl u zich een weg baant door de stedelijke jungle wordt uw inzicht getest via verrassende vragen en opdrachten.

Aan de navigators de taak om ervoor te zorgen niet uit koers te raken! Tijdens de spannende speurtocht draait het om kennis, oriëntatie, navigatievermogen & creativiteit. Onderweg heeft u de tijd om een tussenstop te maken voor een drankje.

Denkt u alle vragen goed beantwoord te hebben? Ga dan op zoek naar de eindlocatie waar de prijsuitreiking wacht. Let op, te laat terugkomen kost punten! Het winnende team gaat naar huis met een mooie prijs.

4. Stadsspel – de Da Vinci Code

Verhaal ‘Wie kraakt de code’
De kluis die midden in de stad staat is een familieschat. De code is jarenlang geheim gebleven maar vandaag gaat u hem kraken. Dit doet u niet alleen, want de laatste overgebleven van de familie is de kluizenaar, hij gaat jullie helpen!
De code zit verstopt in historische gebouwen door heel Den Bosch. Eén fout met uw team zal u op een ander spoor zetten…..en misschien is de inhoud van de kluis dan niet voor u!

Spel ‘Wie kraakt de code’
De kluizenaar gaat u hierbij helpen en op de aangegeven plekken gaat u verschillende opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. Maar let op, dit kan alleen als u op de juiste plek bent!

Alle opdrachten van de kluizenaar goed uitgevoerd?

Zal de code kloppen…?
Ren dan zo snel mogelijk naar het beginpunt. Het eerste team dat de kluis bereikt met de juiste code, mag de kluis kraken. Hou je de inhoud zelf of geef je dit terug aan de kluizenaar??

Als u wil winnen vergeet dan niet uw smart phone…..

Heeft u uw keuze kunnen maken? Boek dan nu snel een leuke stadsactiviteit en heb een onvergetelijke dag!

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl