Menu
Vrije tijd

TOP 5 Actief uit op de Veluwe

Avontuurlijke en actieve arrangementen, lekker in de frisse buitenlucht! Voor een sportief dagje uit kunt u hier echte outdoor arrangementen vinden.

Ik heb voor u een TOP 5 samengesteld met 5 geweldige avontuurlijke en actieve arrangementen in Gelderland en een actief uitje BLOKARTEN in IJmuiden:

1. AANBIEDING Blokarten – Strandzeilen in IJmuiden

Blokarten, ook wel strandzeilen genaamd is een nieuwe hype binnen de actieve buitensport en evenementenbranche. Voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten is dit een echte knaller! In een zeilwagen met drie wielen kunt u over het strand rijden en snelheden behalen tot over de 50 km per uur! Blokarten is een uitdagende sport die toch snel is aan te leren en bovendien erg veilig. Binnen een tijd van tien minuten heeft u alles onder contole en heeft u de tijd van uw leven! Blokarten is alleen mogelijk op het strand van IJmuiden.

2. Het Langlauf Plezier Circuit – Outdoor programma in Gelderland

Een actief groepsuitje met Oostenrijkse flair. U legt een spectaculair langlaufparcours af, geniet van een uitgebreid oostenrijks buffet en zult wel (of niet meer) bijkomen tijdens de après ski party, waarbij de gemaakte film van uw activiteiten wordt vertoond!

Plezier Circuit

3. GPS Avontuur Veluwe – Op pad met de GPS en GSM

Het GPS Avontuur Veluwe bestaat uit 4 onderdelen. Fietstrein, steppen, een boswandeling en handboogschieten. U gaat werken met een GPS, videocamera, telefoons etc. Probeer zoveel mogelijk opdrachten zo goed mogelijk te vervullen en u verdiend dan de meeste letters, en daardoor heeft u de meeste kans om te winnen. Een erg leuk en spannend programma in een van de mooiste plekken van Nederland!

4. Dagje uit op de Veluwe met de Cryptische FotoVeluwetocht

Een gezellig uitje voor groepen. Doe mee aan een verassende puzzeltocht vol creativiteit zoals nergens anders in Nederland! We verklappen niet te veel, anders is het verrassingseffect voor de deelnemers minder groot!

5. Teambuildingarrangement van Westernboerderij de Baerle in Didam

Onze boerderij is gelegen op een unieke en veelzijdige locatie, geheel in boeren-/westernstijl. Gezellig en sfeervol, gelegen in een natuurlijke bosrijke omgeving. Vanaf de A12 (afslag Zevenaar) bent u snel op de snelweg en vanuit Arnhem bent u in 15 minuten op onze boerderij geariveerd.

U en uw collega’s worden ontvangen met een mok koffie en een baguette met beenham. Iedereen wordt voorzien van een cowboyhoed en shawl.

Vervolgens hebben u en uw collega’s de keuze uit diverse activiteiten. Stuur bijvoorbeeld uw collega met een blinddoek op een quad behendigheidsparcours rond!

  • Creatief: maak samen met uw collega’s een heuse totempaal of schilderij.
  • Workshop Line Dancing: leer uw eigen dans!
  • Kruisboogschieten: schiet u de pijl in de roos?
  • Touwtrekken: wie heeft het sterkste team?
  • Vlotbouwen en varen: droog naar de overkant?

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl