Menu
Vrije tijd

TOP 5: Even een ontspanmomentje plannen?

In de stressvolle en moeilijke tijd waar we nu in leven, is het belangrijk voor uw gezondheid dat u ook even een momentje rust pakt. Geef uzelf wat tijd en ontspan tijdens een heerlijk beauty- en relax arrangement. Plan een moment voor uzelf in of ga samen met uw vriendin, dochter, partner of een ander familielid. Heerlijk om even aan niets te denken en uw zorgen voor een dagje opzij te zetten. Ik heb voor u een TOP 5 met heerlijke relaxarrangementen op een rijtje gezet.

  1. ALL-IN Verwendag voor moeder en dochter – Genieten in Brabant
    All-in genieten in Brabant met dit speciale moeder dochter arrangement. Het arrangement voor moeder en tienerdochter. Samen geniet u van een heerlijke verwendag met diverse behandelingen, koffie of verse thee en lekkers.
  2. Detox of Royal Treatment in Noordwijk – Ontspannen weer het huis uit
    Bent u er weer aan toe om het huis uit te gaan en op zoek naar een ontspannend uitje? In Noordwijk bieden we 2 speciale behandelingen aan voor iedereen die wel weer een beetje verwennerij kan gebruiken. Laat u weer even in de watten leggen en geniet van fijne behandelingen uiteraard allemaal rekening houdend met de regels van het RIVM.
  3. Relaxen tijdens het Wellnessarrangement in een strandhotel op Vlieland
    Ontspannen dagen in combinatie met een verblijf in een strandhotel op Vlieland. Rust, ruimte en ontspanning op één van de mooiste plekken van Nederland, direct aan het Noordzeestrand. U kunt hier heerlijk tot uzelf komen en even zorgeloos genieten.
  4. Geniet van een heerlijk Wellnessweekend op Terschelling en kom volledig tot rust
    Heerlijk ontspannen op het mooie Terschelling! Overnacht in het hotel gelegen op een van de mooiste plekken van Terschelling, aan Baai Dellewal. Geniet van de wellness faciliteiten, een ontspannende massage van 40 minuten en een heerlijk 3-gangen diner. U komt hier helemaal tot rust.
  5. 2 dagen Zomerse Wellness met beautybehandeling in het Kuuroord in Valkenburg
    2 Dagen genieten in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland? Dan is dit unieke hotel en kuuroord absoluut pure verwennerij! U mag 2 dagen genieten in de thermale binnen- en buitenbaden, gebruik maken van de vernieuwde ligweide en rustruimtes Listen, Dream en Read in het Infinitum en geniet van een 25 minuten beautybehandeling. Relax, geniet en verwen u zelf deze zomer!

Laat u nu ook lekker in de watten leggen en plan uw ontspanmomentje in met één van deze heerlijke beauty- en wellnessarrangementen!

Met vriendelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl

Recreatief.nl