Menu
Vrije tijd

Top 5: Leukste Dagjes uit in Giethoorn

Ben jij dit jaar aan de beurt om voor je familie, vrienden of collega’s een leuk uitje te organiseren? Giethoorn is ook in 2020 de bestemming voor een leuk dagje uit voor jong en oud. Voor kinderen, volwassenen en senioren zijn altijd passende activiteiten te vinden en met ons complete aanbod aan de beste arrangementen in Giethoorn zit er altijd wel een passend aanbod bij voor jouw gezelschap of maken onze Giethoorn specialisten graag een passend programma op maat.

Zo plan je het ideale dagje uit naar Giethoorn

Stap 1 – Wanneer?

Als eerste moet je een geschikte datum kiezen waarop iedereen kan (die kan soms erg lastig zijn met een baan, sport en kinderen). Plan een datum ruim in het voren, dan weet jij bijna zeker dat die datum nog beschikbaar is.
Hebben je een datum gekozen? Super! De moeilijkste stap heb je nu nu gehad.

Stap 2 – Waar?

De keuze is gevallen op Giethoorn, Super, maar waar wil je graag dat de locatie gelegen is. Komt de groep met auto’s en wil je bij de locatie parkeren of ga je voor Idyllisch Giethoorn en ga je lopend naar de locatie in het centrum van het waterdorp. Zijn er mensen in de groep die minder ter been zijn of kinderen die graag vrij willen spelen? Breng de wensen van je gezelschap goed in kaart zodat wij de geschikte locatie hierop af kunnen stellen.

Stap 3 – Wat?

Wat gaan jullie doen tijdens jullie dagje uit in Giethoorn? Natuurlijk mag een activiteit op het water niet ontbreken maar wil je bijvoorbeeld zelf met een bootje varen of in een rondvaart met schipper de omgeving verkennen? Misschien willen jullie graag wat sportiever de dag door brengen, kies dan voor het Punteren of Kano varen en leef je helemaal uit op het water. Naast de diverse wateractiviteiten is het natuurlijk ook mogelijk om je dagje Giethoorn te combineren met een workshop, spelprogramma, fietstocht en mag een culinaire afsluiting niet ontbreken. Tip: Neem een leuke picknick mee voor onderweg en zoek zelf een leuk plekje om deze te nuttigen.

Dagje uit in Giethoorn Top 5:

  1. Ontspannend heen en Inspannend terug arrangement – TOP UITJE – Cijfer 8,5
    Ontspannend heen en Inspannend terug groepsuitje in het mooie waterdorp Giethoorn. Voor een familiedag of vriendenuitje biedt dit dagje uit echt voor ieder wat wils. Met een rondvaartboot een ontspannen tocht maken en de inspanning zit in het punteren door dit fantastische waterrijke dorp.
  2. Uitdagend Giethoorn- Ontsnappen en ontspannen in de Weerribben Wieden
    Een unieke combinatie van genieten van rust, natuur en lekker eten met het aangaan van de uitdaging om binnen 75 minuten jullie identiteit veilig te stellen tijdens Hacked the Game. Een uitdagend dagje Giethoorn in de Weerribben-Wieden.
  3. Trappen, Varen en High tea – Elektrisch verplaatsen door Giethoorn en omgeving
    Zin in een dagje uit met vrienden, familie of collega’s? U gaat met de elektrische fiets Giethoorn en omgeving verkennen. Als u terug komt na de fietstocht stapt u aan boord van de rondvaartboot en verkent u het schitterende dorp vanaf het water. Terug in het restaurant staat er een overheerlijke high tea voor u klaar. Dit uitje is al te boeken vanaf 2 personen.
  4. Actief dagje Punteren op het water in Giethoorn beleven!
    Beleef de actie op de wateren van Giethoorn, ervaar hoe het is om Gieters te varen in een punter en geniet van een picknick, uitgebreide barbecue, 3-gangen diner of buffet.
  5. Senioren arrangement met rondvaart en diner in Giethoorn
    Wilt u een heerlijk dagje genieten in Giethoorn met een groep senioren? Dan is dit dagje uit zeker een aanrader. Maak een prachtige rondvaart over de Gieterse wateren, samen lekker borrelen en afsluiten met een heerlijk diner.

Nog steeds niet gevonden wat je zoekt? Bekijk dan het ruime aanbod op Giethoorn.tips of bel voor advies 088-5405840.

Recreatief.nl