Menu
Vrije tijd

TOP 5: Op Stap met de Vrijgezel

Altijd al in levende lijve een TV-spel als Wie is de Mol, Ik Hou van Holland of The Target willen spelen? Of bent u gek op Sudoku, Boer Zoekt … of een ander spel. Hier vindt u een enorme hoeveelheid aan leuke spelprogramma’s om met familie, vrienden of collega’s te spelen.

Bekijk nu onze TOP 5 voor een dagje uit met de Vrijgezel en boek ook één van deze leuke spelprogramma’s!

1. Dropping Rotterdam – GPS Speurtocht met spectaculaire overtocht Watertaxi

Een uniek spel in Rotterdam
Na een razensnelle overtocht met de watertaxi gaan de teams de stad in zonder te weten waar ze eindigen! Alléén door alle vragen goed te beantwoorden zijn de deelnemers in staat de plaats te vinden waar gedineerd zal worden! We sluiten af met een borrel of diner wanneer alle teams het eindpunt halen!

2. Groepsuitje in Nijmegen- Ganzenborden en Nijmegen op de step!

Steppen door Nijmegen – Ontdek de mooiste plekjes
Nijmegen is de oudste stad van Nederland en kent vele leuke bezienswaardigheden in en rondom de stad. Lijkt het u niet leuk om op een step Nijmegen te verkennen? U komt langs de mooiste plekjes in en rondom de gezellige stad Nijmegen.

3. Ik hou van Holland – Spelshow in Gelderland

Wie weet het meest over Nederland?
Een ruim 2 uur durend spektakel voor jong en oud met alle weetjes over ons eigen kikkerlandje. De gehele show is ondersteunt door professionele beeld en geluid apparatuur.

4. Groepsuitje Crazy 88 in Groningen – hilarisch stadsuitje

Groepsuitje in Groningen
Crazy 88 Groningen is gek, uitbundig en komisch!

Actief Events komt nu met het meest hilarische uitje van Nederland! Dit waanzinnige opdrachtenspel speelt zich af in het mooie Groningen en is gebaseerd op het spraakmakende BNN televisieprogramma Crazy 88.

Crazy 88 staat voor 88 (tè) gekke opdrachten, die binnen een bepaalde tijd dienen te worden uitgevoerd.

5. Vrijgezellenuitje in Den Bosch – Speel Stads Monopoly

Vrijgezellenuitje in Den Bosch – Speel Stads Monopoly
Wilt u met de vrijgezel nog even flink geld verdienen? Speel dan het bekende, populaire monopolyspel als groepsuitje in Den Bosch en geniet tegelijkertijd van het boeiende stadsdecor waarin u speelt! Zoek de leukste straten, steegjes, pleinen, kerken, musea, theaters en bioscopen en verdien hier uw geld mee.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl

P.S. Op zoek naar meer tips voor een Vrijgezellenfeest?